Τι συμβολίζουν οι φανέλες του Ηρακλή

Καθεμιά από τις τρεις φανέλες που σχεδίασε ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ, Νίκος Γραμμένος, κρύβουν και κάτι…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ΠΑΕ Ηρακλής φέτος πρωτοτύπησε και αποφάσισε να δημιουργήσει δική της σειρά εμφανίσεων. Την σχεδίαση των τριών εμφανίσεων που θα φορούν φέτος οι κυανόλευκοι ποδοσφαιριστές και ήδη έχουν κλέψει καρδιές, ανέλαβε ο Νίκος Γραμμένος. Με σχετική ανάρτηση στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της, η ΠΑΕ ενημερώνει τον κόσμο το τι συμβολίζει κάθε φανέλα και σε ποιους είναι αφιερωμένη. Όσον αφορά το πότε θα είναι διαθέσιμες στους φίλους του Ηρακλή; Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την λειτουργία της μπουτίκ…

Λευκή εμφάνιση

Αφιερωμένη σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας.

Είναι χαραγμένος ο δρόμος στη μπροστινή πλευρά της Λευκής εμφάνισης.
Ο δρόμος στον οποίο βρισκόμαστε όλοι για να ακολουθήσουμε την ομάδα εντός και εκτός έδρας, ο δρόμος για τη διαμαρτυρία, ο δρόμος για την επανάσταση, τα χιλιάδες χιλιόμετρα των οπαδών δίπλα στην ομάδα, 106 χρόνια τώρα.


Ριγέ εμφάνιση

Αφιερωμένη στον Ηρακλή.

Η διαχρονική Ριγέ εμφάνιση, πλέον με 5 μπλε και 4 λευκές ρίγες στο στήθος, αντικατοπτρίζει την Ελληνικότητα και την ιστορικότητα του Ηρακλή. Παρουσιάζεται τμήμα της Γαλανόλευκης Ελληνικής σημαίας, με τις 9 γραμμές και το «Ελευθερία ή Θάνατος» στο μυαλό όλων μας.

 

Μπορντό εμφάνιση

Αφιερωμένη στην έδρα.

Με την υποχρέωση μιας εμφάνισης χωρίς τα χρώματα της ομάδας, η Μπορντό είναι αφιερωμένη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Οι γραμμές των κουλουάρ του στίβου που χαρακτηρίζουν την έδρα της ομάδας, εμφανίζονται στο στήθος της εμφάνισης σε γαλάζιο φυσικά χρώμα.

Σχετικά Άρθρα

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top