Δεν ευθύνεται για τα χρέη, ευθύνεται για την «κλοπή» Δημητριάδη

Η BlueArena παίρνει θέση για την περιπέτεια του Γιάννη Μαυροκορίδη.

BlueArena, Απόψεις

Όταν αποφάσισε να ηγηθεί της διοίκησης Πρωτοδικείου με στόχο να παραμείνει «ανοιχτός» ο Ερασιτέχνης, προφανώς και δεν περίμενε ότι τρία χρόνια αργότερα θα βρεθεί φορτωμένος με χρέη που μόνο η ανάγνωσή τους προκαλεί ίλιγγο.

Είναι προφανές από όλους τους προέδρους του Ερασιτέχνης την τελευταία 12ετία, ο μοναδικός που δεν έχει σχέση με τα χρέη, είναι ο Γιάννης Μαυροκορίδης και αδίκως ταλαιπωρείται.

Υπάρχει όμως μία άλλη υπόθεση, η οποία τον έχει «στιγματίσει» και ποτέ δεν έδωσε μία πειστική απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη.

Και αναφερόμαστε στην «αρπαγή» του 15χρονου -τότε- Τάσου Δημητριάδη, τον οποίο απέκτησε ως ελεύθερο ο δικέφαλος του βορρά, έχοντας στα χέρια του την υπογραφή του Γιάννη Μαυροκορίδη.

Θα θυμάστε τα καθημερινά αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της BlueArena, τα οποία αρχικά οι τότε διοικούντες επιχείρησαν να διαψεύσουν, ωστόσο, όπως συμβαίνει πάντα, η αλήθεια ήρθε στο φως.

Ο Μαυροκορίδης έκανε λόγο για πλαστογραφία της υπογραφής του, ωστόσο ελάχιστοι -ακόμη και μέσα στο συμβούλιο του Ερασιτέχνη- τον πίστεψαν…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top