“Θα ζητήσουμε ξένους διαιτητές αν αρνηθούν”

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά ακόμα και με… Τούρκους διαιτητές!

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση του ΔΣ της Football League o μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας. Σε ερώτηση, εάν θα γίνουν κανονικά αγώνες, απάντησε: «Ναι, θα γίνουν κανονικά». Ακολούθως αναφέρθηκε στα θέματα που συζητήθηκαν στο συμβούλιο, έδωσε διευκρινίσεις για τις νομικές κινήσεις που έχει κάνει, τα έβαλε με τον Βίκτωρα και τον Θωμά Μητρόπουλο, ενώ σημείωσε ότι το πρωτάθλημα θα γίνει ακόμα και με… Κύπριους, Βούλγαρους ή Τούρκους διαιτητές! Σημειώνεται ότι για να διευθύνουν ξένοι διαιτητές, θα πρέπει να υπάρξει και σχετική έγκριση από την ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ομόφωνη απόφαση της Football League να γίνουν κανονικά οι αγώνες. Εμείς ως διοργανώτρια θα ζητήσουμε από την ΕΠΟ να ορίσει διαιτητές. Θα εξασφαλίσουμε εμείς τη σωματική τους ακεραιότητα, γιατί αυτό έχει ζητήσει η ΕΠΟ. Αν αρνηθεί, τότε εμείς είμαστε αποφασισμένοι να ζητήσουμε Κύπριους, Βούλγαρους ή Τούρκους διαιτητές. Επίσης, αποφασίσαμε ομόφωνα να ζητήσουμε να σταματήσει ο ορισμός διαιτητών και να γίνεται κλήρωση», δήλωσε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Σε ερώτηση για το αν έχει κάποια πληροφορία από την ΕΠΟ, απάντησε: «Όχι, δεν έχω πληροφόρηση».

Για τα υπόλοιπα ζητήματα: «Συζητήθηκε το περιεχόμενο της επιστολής της Παναχαϊκής για τις παραλείψεις της διοργανώτριας αρχής. Και ο ίδιος ο Σπύρος Καλογιάννης είπε ότι κάνει ό,τι είναι δυνατόν και ζήτησε από το σύνολο των προέδρων να του εκφράσουν τα παράπονά τους και να ψηφίσουν αν τον θέλουν. Δεν προβλέπεται, βέβαια, ψήφος εμπιστοσύνης. Αν τον θέλουν, ας παραιτηθεί να γίνουν πάλι εκλογές».

Για το αν θεωρεί ότι θα βγει άκρη: «Δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα. Έχουν δει πάρα πολλά τα μάτια μου. Έχω δει κατηγορούμενους να αθωώνονται και καταγγελίες να καταρρίπτονται».

Παράλληλα, επιτέθηκε στους αδερφούς Μητρόπουλους και είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξεθάβονται άνθρωποι από το ποδόσφαιρο και από την εποχή της παράγκας, οι οποίοι σχετίζονται με την ΕΠΟ από το 1996 έως το 2002. Τα αδέρφια που έλεγχαν τότε το ποδόσφαιρο και επειδή τους γνώριζαν ομάδες, ανέβηκαν αμέσως κατηγορίες».

 

*Πηγή: Flnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top