Να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα ζήτησαν προπονητές και αρχηγοί ομάδων

Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από αυτό το Σαββατοκύριακο ζήτησαν παίκτες και προπονητές όλων των ομάδων…

Ολοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Football League, παρουσία όλων των προπονητών και αρχηγών των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. 

Σε αυτή τη σύσκεψη την οποία διεύθυνε ο Σπύρος Καλογιάννης συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τα κρούσματα βίας στα γήπεδα, αλλά και της καταπολέμησης του ντόπινγκ, αλλά και των στημένων παιχνιδιών.

Σε κάποια στιγμή της σύσκεψης τον λόγο πήρε ο Νίκος Παπαδόπουλος και αναφέρθηκε στο θέμα των ακατάλληλων γηπέδων που χρησιμοποιούν ως έδρες κάποιες ομάδες, σε κάτι που συμφώνησε και ο Τραϊανός Δέλλας.

Επίσης, ο τεχνικός του Ηρακλή ζήτησε να μάθει τον λόγο που ορίζονται οι αγώνες του Ηρακλή, ημέρα Παρασκευή, με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής να τονίζει πως είναι κάτι που θα συζητήσει με το συνδρομητικό κανάλι για να αλλάξει από τις επόμενες αγωνιστικές.

Τέλος, άπαντες ψήφισαν υπέρ του να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, το προσεχές Σαββατοκύριακο, με τον κ. Καλογιάννη να μεταφέρει την βούληση αυτή στο Δ.Σ. της Λίγκας που θα ξεκινήσει στις 16:00.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top