“Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν”

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ο Γιάννης Δαμαλής τόνισε ότι είχε αρκετό άγχος στην “πρώτη” του στον πάγκο

Ηρακλής, Μπάσκετ

Μετά τη σημερινή νίκη επί του ΟΦΗ, ο Γιάννης Δαμαλής πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από την διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ και θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο νέος τεχνικός του Ημίθεου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια στην σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση.

“Πετύχαμε μια αγχωτική αλλά πολύ σημαντική νίκη. Όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Στην απώλεια της σημαντικής διαφοράς που χτίσαμε, φάνηκε η απειρία των περισσοτέρων παικτών, αλλά δεν έλειψαν και τα διαιτητικά λάθη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν τον φοβόμαστε και πάντα θα πηγαίνουμε για τη νίκη”, τόνισε αρχικά και σχετικά με την πρώτη του στον πάγκο πρόσθεσε: “Θέλω να ευχαριστήσω πολύ, τον Γιώργο τον Κυρούδη, γιατί μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα, μου έστειλε τα βίντεο σκάουτινγκ όλων των ομάδων. Μπορώ να πω ότι είχα ένα δημιουργικό άγχος, το οποίο όσο περνούσε η ώρα αυξάνονταν, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Πάμε πλέον στον Ηλυσιακό με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ξέρουμε ότι το να αγωνίζεσαι απέναντι σε ομάδες του Λεκανοπεδίου είναι δύσκολο. Αλλά εμείς έχουμε πίστη και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε”.

Σχετικά Άρθρα

Τσάπας: “Εκδόθηκε δελτίο για τον Χέιγκινς, χωρίς να έχει κατατεθεί συμβόλαιο…” (aud)

Μπάσκετ

“Δεδομένη η αθωότητά μας – Αλλοίωση αποτελέσματος με Ιωνικό”

Μπάσκετ

Back to Top