Δυσφορία για τις αναβολές

Οι συνεχείς αναβολές δεν ευνοούν καθόλου τον Ηρακλή, που χάνει το ρυθμό του, με τους “κυανόλευκους” να παραμένουν χωρίς επίσημο αγώνα για περίπου ένα μήνα,..

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τα όσα τινά συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουν φέρει αναστάτωση και δυσφορία στο στρατόπεδο του Ηρακλή. Βέβαια, κάποιοι μπορεί να νομίζουν πως ξαφνικά ανακάλυψαν την Αμερική, διότι όταν ο Ηρακλής χρόνια πριν φώναζε για τις αδικίες (σ.σ. οι οποίες δεν συγκρίνονται με τίποτα σε σχέση με όλα όσα συμβαίνουν σήμερα και διαμαρτύρονται οι ομάδες), όλοι “σφύριζαν” αδιάφορα. 

Οι “κυανόλευκοι” παρακολουθούν τις εξελίξεις και παραμένουν σιωπηροί, ωστόσο η δυσφορία στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι έντονη, καθώς ο Ηρακλής αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα και αυτή η μεγάλη διακοπή δεν ευνοεί καθόλου την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο Ηρακλής έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι για το πρωτάθλημα στις 4 Νοεμβρίου, στο Αιγίνιο. Από τότε μεσολάβησε το ρεπό, ενώ το παιχνίδι με τον Φωκικό έχει αναβληθεί δις, χωρίς κανείς να ξέρει πότε θα διεξαχθεί.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, επόμενο παιχνίδι για τον Ηρακλή θα ναι στις 28 Νοεμβρίου, δηλαδή 24 ημέρες μετά το τελευταίο. Βέβαια, για το πότε θα παίξει ο Ηρακλής στην έδρα του; Αγνωστο. Εξάλλου πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα, έτσι που το πάνε οι “φωστήρες” του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top