“Νιώθω ευλογημένος που εργάστηκα στον Ηρακλή”

Ο Γιώργος Κυρούδης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, δήλωσε πως αισθάνεται ευλογημένος που εργάστηκε στον Ηρακλή.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Πραγματικά νιώθω ευλογημένος που είχα την ευκαιρία και την τιμή να εργαστώ τα τελευταία δυόμιση χρόνια στην ομάδα του Ηρακλή. Θέλω να ευχαριστήσω τους 70 και πλέον αθλητές που συνεργαστήκαμε από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι σήμερα στα τμήματα υποδομής και φυσικά στις αντρικές ομάδες από τη Β’ εθνική μέχρι σήμερα. Θα είναι όλοι πάντα στην καρδιά μου και ελπίζω κάποια στιγμή να έχω την τύχη να ξαναδουλέψω μαζί τους.

Οφείλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια και ειδικά τους Στέφανο Πέρκο, Δημήτρη Βάτο, Θωμά Κωστόπουλο, Γιώργο Αποστόλου, Γιάννη Δαμαλή και Στράτο Βαρδαξή. Ευχαριστώ επίσης τον Γιώργο Χρυσάφη και τον γιο του Γιάννη γιατί χάρη σ’ αυτούς είχαμε μια πολύ δυνατή προετοιμασία φέτος, χωρίς κανένα τραυματισμό.

Τέλος, θέλω και δημόσια να ευχαριστήσω τους αθλητές μου Δέσπο Δημήτρη, Μήτσιαλο Αλέξη, Μιχάλογλου Αντώνη, Σταματογιάννη Αλέξανδρο, Χατζόπουλο Χρήστο, Καραγιολίδη Γιάννη, Χρυσόπουλο Σάββα, Ταραμά Δημήτρη, Ονάσογλου Θοδωρή, Γαρέζο Γιώργο, Αράπη Θωμά, Αποστολίδη Απόστολο και τον αρχηγό Κοθρά Ευθύμη για τη δουλειά τους, την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά και τη συνέπειά τους. Είναι αθλητές με όλη τη σημασία της λέξης και αξίζει ο κόσμος του Ηρακλή να τους αγκαλιάσει, γιατί είναι παιδιά με ικανότητες, μέλλον και πίστη».

Σχετικά Άρθρα

Όταν τα “πιτσιρίκια” του Κακιούση γονάτιζαν τον μεγάλο Παναθηναϊκό… (vid)

Μπάσκετ

Back to Top