Και η γελοιότητα έχει τα όριά της…

H Football League, όρισε τα παιχνίδια του Ηρακλή με Εθνικό Σερρών (εντός) και Αναγέννηση Καρδίτσας (εκτός) ημέρα…Παρασκευή

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το μήνυμα από τους οπαδούς του Ηρακλή εστάλη στον πρόσφατο αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Εθνικό Σερρών, αλλά φαίνεται ότι στα αυτιά της διοργανώτριας αρχής δεν έφτασε ποτέ με αποτέλεσμα να συνεχίσει το ίδιο…τροπάρι. Να ορίζουν δηλαδή τους αγώνες του Ηρακλή, Παρασκευές, Δευτέρες ή σε οποιαδήποτε άλλη, ακατάλληλη για ποδόσφαιρο ημέρα της εβδομάδας υπάρχει.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για τον ορισμό του εκτός έδρας αγώνα με τον Φωκικό, ημέρα Παρασκευή, η διοργανώτρια αρχή σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς, όρισε ΞΑΝΑ τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής με Εθνικό Σερρών και της 8ης με την Αναγέννηση Καρδίτσας ημέρα Παρασκευή.

Και το συμπέρασμα που βγαίνει κύριοι της Football League είναι απλό! Δεν θέλετε τον κόσμο του Ηρακλή στο γήπεδο! Το γιατί δεν το γνωρίζουμε, γιατί δεν μας το έχετε εξηγήσει, αλλά η συγκεκριμένη επαναλαμβανόμενη σύμπτωση καταντάει…γελοιότητα!

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, στις 8 αγωνιστικές που θα συμπληρωθούν μέχρι τις 28 Νοεμβρίου, ο Ηρακλής θα έχει αγωνιστεί Κυριακή –την κατ’ εξοχήν δηλαδή ποδοσφαιρική ημέρα της εβδομάδας- μόλις μια φορά και συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα με τον Πιερικό. Καληνύχτα σας!

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο επόμενων αγωνιστικών έχει ως εξής:

Η 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου

Ηρακλής – Εθνικός Σερρών

Κυριακή 23 Νοεμβρίου

Λαμία – Ολυμπιακός Βόλου

Ζάκυνθος – Αναγ. Καρδίτσας

Αιγινιακός – ΑΕΛ

Απόλλων 1926 – Φωκικός

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου

Τύρναβος – Πιερικός

Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας

 

Η 8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου

Αναγ. Καρδίτσας – Ηρακλής

Φωκικός – Αγροτικός Αστέρας

Κυριακή 30 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός Βόλου – Τύρναβος

Πιερικός – Αιγινιακός

Εθνικός Σερρών – Απόλλων 1926

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου

Ζάκυνθος -Λαμία

Ρεπό: ΑΕΛ

Σχετικά Άρθρα

Πώς η δικτατορία επιχείρησε να δίωξει τον Ηρακλή από τους Χορτατζήδες

Ποδόσφαιρο

Back to Top