Το χαίρεται και το αξίζει αυτός ο κόσμος…

Το Κατσάνειο γεμίζει, η ομάδα αρέσει και ο κόσμος το χαίρεται και πάλι…

Ενα από τα μεγάλα στοιχήματα της φετινής χρονιάς για το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου, ήταν να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο. 

Αν και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα ακόμα, αφού η ομάδα έχει δώσει μόλις δύο εντός έδρας παιχνίδια, φαίνεται πως ο κόσμος του Ηρακλή που αγαπάει αυτή την ομάδα, έχει “αγκαλιάσει” την προσπάθεια αυτή και με το παρών του στο Κατσάνειο, δίνει στους παίκτες του Χρήστου Πάτρα, ένα επιπλέον κίνητρο.

Επίσης, η επιλογή της διοίκησης στο να δίνει η ομάδα τα παιχνίδια της στην φυσική έδρα της ομάδας έχει θετική ανταπόκριση από τον κόσμο. Βέβαια, στα πλέι οφ είναι βέβαιο πως η ομάδα θα χρειάζεται μεγαλύτερη έδρα, για να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου.

Πάντως, η εικόνα του γηπέδου  σήμερα, όπως και η εμφάνιση της ομάδας εντός του τάραφλεξ δεν παρέπεμπε σε τίποτα πως στο Κατσάνειο γινόταν αγώνας της Α2 κατηγορίας. Ευχή όλων η συνέχεια να είναι η ίδια και ο Ηρακλής στο τέλος της χρονιάς να είναι ξανά στην Α1.

Και επιβράβευση του κόσμου το θερμό χειροκρότημα στο τέλος…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Oλόκληρος ο τελικός της Δραπετσώνας και η κατάκτηση του τίτλου! (vid)

Βόλει

Back to Top