“Να δικαιωθούμε στην έφεση”

Στην παρουσία των οπαδών του Ηρακλή, στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια ποντάρει ο Ευθύμης Κοθράς

Ηρακλής, Μπάσκετ

Από τους κορυφαίους του σημερινού παιχνιδιού με τον Αετό, ήταν αναμφισβήτητα ο Ευθύμης Κοθράς που πέτυχε 24 πόντος με τρία τρίποντα.

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Αετός. Είχαμε ένα μουδιασμένο και νωθρό πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη, την οποία θέλαμε πάρα πολύ μετά τα δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα”, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα, ο πλέι -μέικερ του Ηρακλή και πρόσθεσε: “Στην διαφορά που απέκτησε ο αντίπαλος, έπαιξε ρόλο και η τύχη αλλά ευτυχώς δεν μας βγήκε σε κακό. Βελτιώσαμε πάρα πολύ τα ποσοστά μας στην επίθεση, γίναμε πιο ομαδικοί και πήραμε αυτό που θέλαμε. Κοιτάμε τη συνέχεια, η οποία είναι επίσης δύσκολη και ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό”.

Τέλος σ’ ότι αφορά την τιμωρία του Ιβανωφείου είπε: “Είναι πολύ τραβηγμένο για ένα αντικείμενο, ο Ηρακλής να στερείται τον κόσμο του. Ελπίζουμε να δικαιωθούμε στην έφεση για να έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας, στη δύσκολη συνέχεια”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top