“Ο κόσμος είναι συμπαίκτης μας”

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου μίλησε για την πορεία του Ηρακλή σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο
Ο Έλληνας μέσος, μίλησε για τις διαφορές που υπάρχουν από τον περσινό Ηρακλή σε όλα τα επίπεδα, για την πορεία και τις δυνατότητες της ομάδας, για το θεσμό του κυπέλλου, αλλά και για τον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά τοποθετήθηκε:

“Στόχος μας είναι να δίνουμε χαρά στον κόσμο και να επιστρέψουμε τον Ηρακλή εκεί που ανήκει. Από την αρχή της περιόδου υπάρχουν τεράστιες διαφορές σε σχέση με πέρυσι. Διαφορές διοικητικές, οργανωτικές και αγωνιστικές. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά.”

Για τις διοικητικές αλλαγές: “Πλέον όλα κυλούν άριστα. Δεν λείπει απολύτως τίποτα από το ποδοσφαιρικό τμήμα, πράγμα που μας αφήνει συγκεντρωμένους στο στόχο. Όλα είναι διαφορετικά. Από τα γήπεδα στη Μίκρα, τις μπάλες, τον ρουχισμό, όλα. Όταν υπάρχει οργάνωση το μόνο που έχει να κάνει ο ποδοσφαιριστής είναι να παίξει μπάλα. Σίγουρα με την παρουσία του Παπαθανασάκη υπάρχει ηρεμία και το οικονομικό σε μια ομάδα παίζει ρόλο. Όταν δεν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα όλα κυλούν καλά. Αν και υπήρχε το εμπόδιο της αδειοδότησης έγιναν πολλές καλές κινήσεις. Τον Δεκέμβρη ακόμα θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα αλλά πιστεύω ότι αν μπορούν να γίνουν μια δυο κινήσεις θα ήταν ότι καλύτερο”

Για τις δυνατότητες της ομάδας: “Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Το θέμα είναι να μένουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι έτσι ώστε να μας αναγκάζει να παίζουμε και ένα ακόμα μίνι πρωτάθλημα. Είναι ένα μεγάλο ταξίδι και πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκειά του.”

Για το κύπελλο: “Στο κύπελλο κοιτάμε να προκριθούμε και μετά όλα είναι στα δικά μας πόδια. Να προκριθούμε και μετά βλέπουμε. Όσο πάει. Πάντως φτιάχνουμε νοοτροπία νικητή με αυτές τις νίκες και αυτό είναι σημαντικό για το πρωτάθλημα.”

Για τον κόσμο: “Ο κόσμος είναι φανταστικός. Παρά τα προβλήματα που υπήρχαν πέρυσι αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, ο κόσμος ήταν εκεί. Είναι και τώρα. Δεν υπάρχουν λόγια να τον περιγράψω. Είναι συμπαίκτης και μας βοηθάει να κερδίζουμε.”
Οι δηλώσεις του Λευτέρη Ιντζόγλου έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Focus FM 103,6”.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top