Ο Ηρακλής αποπνέει υγεία…

Επιτέλους στον Ηρακλή ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο…

BlueArena, Απόψεις

Η BlueArena συμπληρώνει την Πέμπτη 5,5 χρόνια ζωής. Σε αυτό το διάστημα «ξεχάσαμε» ποιο είναι το ακριβές αντικείμενο ενασχόλησής μας. Όταν αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την αθλητική δημοσιογραφία, το κάναμε επειδή αγαπούσαμε τον αθλητισμό. Ο Ηρακλής όμως δεν μας επέτρεψε να ασχοληθούμε αποκλειστικά με αυτό που αγαπάμε. Τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο.

Αν και αθλητικοί ρεπόρτερ, αναγκαστήκαμε να ασχοληθούμε με το οικονομικό, το δικαστικό, το αστυνομικό ρεπορτάζ. Και όλα αυτά χωρίς να έχουμε ούτε την βασική γνώση όλων αυτών. Και μαζί με εμάς, όλοι οι φίλοι του Ηρακλή.

Τα πλάνα της ενδεκάδας έπαψαν να ενδιαφέρουν την πλειοψηφία του κόσμου, διότι η αγωνία όλων ήταν αν συγκεντρωθούν τα χρήματα για να ταξιδέψει η ομάδα.

Οι μεταγραφές ήταν δευτερευούσης σημασίας, διότι προείχε να μην γίνουν προσφυγές. Αρρωστημένη κατάσταση.

Εδώ και περίπου δύο μήνες, βιώνουμε κάτι το πρωτόγνωρο. Αντικείμενο συζήτησης δεν είναι αν θα πληρωθούν οι παίκτες, αν θα ταξιδέψει η ομάδα και αν θα υπάρχει ζεστό νερό στα αποδυτήρια.

Οι συζητήσεις είναι καθαρά ποδοσφαιρικές. Και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος στα σχόλια της σελίδας μας στο facebook, κάτω από τις αναρτήσεις των κειμένων. Από χθες (26/10), γίνεται λόγος για το εάν χωράει στην ενδεκάδα ο Μπαρτολίνι. Κάποιοι λένε «ναι», κάποιοι άλλοι «όχι». Και αυτό για εμάς δεν είναι διαφωνία. Είναι υγεία.

Διότι είναι υγιές η διαφωνία μας να περιστρέφεται γύρω από καθαρά αγωνιστικά ζητήματα. Αυτό σημαίνει ότι διοικητικά η ομάδα (προς το παρόν τουλάχιστον, διότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το μέλλον) έχει αποκτήσει σταθερότητα χάρη στην παρουσία του Σπύρου Παπαθανασάκη, ο οποίος έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες που είχε και ο πιο αισιόδοξος φίλος της ομάδας, όταν ο «Καναδός» εμφανίστηκε στο προσκήνιο.

Υ.Γ. Και μία παρατήρηση: Οι συνεργάτες του Παπαθανασάκη θα πρέπει να τον προστατεύσουν από την υπέρμετρη έκθεσή του στα ΜΜΕ. Δεν βοηθάει σε κάτι τον ίδιο και την ομάδα κατ’ επέκταση, το να φιλοξενείται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (κυρίως) ή εφημερίδες σχεδόν κάθε εβδομάδα. Και ειδικά λίγα δευτερόλεπτα μετά το φινάλε των παιχνιδιών.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top