Πετίδης: «Αδικούμε τον εαυτό μας…»

Τα απανωτά λάθη πλήρωσε η ομάδα, σύμφωνα με το Γιάννη Πετίδη.

Βόλει, Ηρακλής

Ο τεχνικός της ομάδας εξήγησε ότι τα λάθη έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη σημερινή ήττα από την Ηλιούπολη αλλά όπως είπε με τα αποτελέσματα αυτά η ομάδα αδικεί τον εαυτό της.

 

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στους φίλους της ομάδας και στους εαυτούς μας Υπερβολικό άγχος; Δικαιολογίες βρίσκεις πολλές σημασία έχει ότι δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Απλά θέλει πίστωση χρόνου και δουλειά. Είναι λίγες μέρες κοντά μας η πασαδόρος, για να συνηθίσει το παιχνίδι μας και εμείς το δικό της, να βρεθεί μία χρυσή τομή. Θα έρθουν οι καλύτερες μέρες για τον Ηρακλή. Τα αποτελέσματα μας αδικούν αλλά εμείς αδικούμε πιο πολύ τον εαυτό μας. Τα παιδιά έχουν κουράγιο, θα δουλέψουν αλλά θέλουν τη βοήθεια του κόσμου και αυτών που αγαπάνε τον Ηρακλή. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή και δουλειά».

-Ο Ηρακλής ήταν πίσω στο σκορ, «κυνηγώντας» την Ηλιούπολή και στα τρία σετ. Τι δεν λειτούργησε σωστά;

«Όταν στον αντίπαλο δεν δίνεις χρόνο για να κάνει λάθη και τον προλαβαίνεις εσύ, είναι φυσικό να τον κυνηγάς και όταν τον φτάσεις είτε θα κάνεις εσύ λάθος είτε αυτός σωστό. Το να κυνηγάς αντίπαλο είναι πάρα πολύ δύσκολο και αυτό κάναμε εμείς σήμερα, μετά από τάιμ άουτ χάσαμε σέρβις, μετά από τάιμ άουτ δεν κρατήσαμε υποδοχή. Γενικά τα λάθη ήταν απανωτά, γρήγορα και αβίαστα».

-Η απειρία των αθλητριών έπαιξε ρόλο;

«Βασικό, ο άπειρος αθλητής δεν μπορεί να κρατήσει τη συγκέντρωσή του σε μεγάλες εντάσεις και για πολύ χρόνο και αυτό το πληρώσαμε και το καταλαβαίνουμε όμως».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top