“Δίκαια η νίκη του Ηρακλή”

Τι δήλωσαν οι Αγγελος Διγκόζης και Ακης Γεωργίου για λογαριασμό του Τυρνάβου στο σημερινό παιχνίδι…

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Ο Αγγελος Διγκόζης παραδέχτηκε πως με την εικόνα του αγώνα ο Ηρακλής κέρδισε απόλυτα δίκαια το παιχνίδι. Ο Ελληνας τεχνικός στάθηκε στην χαμένη ευκαιρία στο 4′ λεπτό για την ομάδα του. 

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Ο Ηρακλής ήταν ένας πολύ καλός αντίπαλος, με ποιοτικούς παίκτες. Εμείς μπήκαμε καλά χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχουμε γκολ. Αν σκοράραμε στο 4′ νομίζω θα μιλούσαμε για διαφορετικό παιχνίδι στην συνέχεια. Ο Ηρακλής είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, αν βγάλουμε όμως μία δύο στατικές φάσεις σε όλο το πρώτο μέρος δεν μας δημιούργησε πρόβλημα. Για το δεύτερο ημίχρονο δεν θα μιλήσω παίξαμε με δέκα και είχαμε απέναντί μας τον Ηρακλή. Ηταν δύσκολο το έργο μας. Από το 1′ μέχρι το 94′ ο Ηρακλής καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή και να εύχομαι να πετύχει του στόχους του».

Γεωργίου: “Δύσκολο να αντιδράσουμε”

Ο Ακης Γεωργίου παραδέχτηκε και αυτός την ανωτερότητα του Ηρακλή στο σημερινό παιχνίδι…

«Ποιοτική ομάδα ο Ηρακλής με καλή ψυχολογία από τις δύο νίκες που είχε. Εμείς μετά την ήττα από την Ζάκυνθο έπρεπε να κερδίσουμε για να πάρουμε ψυχολογία για την συνέχεια. Ξέραμε πως αν δεχτούμε γκολ θα είναι δύσκολο να αντιδράσουμε. Αυτό σε συνδυασμό με την κόκκινη κάρτα μας έκανε να προστατευτούμε αμυντικά για να μην πάρει άλλες διαστάσεις το σκορ».

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top