Ήττα από Ηλιούπολη

Ο Ηρακλής γνώρισε με 3-0 σετ την ήττα από την Ηλιούπολη, στο Κατσάνειο.

Βόλει, Ηρακλής

Για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 ο Ηρακλής υποδέχτηκε στην έδρα του την Ηλιούπολη, σ’ ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενες δεν δυσκολεύτηκαν αρκετά για να φτάσουν στη νίκη.

Τα προβλήματα στην υποδοχή, η απειρία και οι στιγμές ασυνεννοησίας στοίχισαν στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Ηρακλής ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο σετ αλλά η Ηλιούπολη εκμεταλλευόμενη τα λάθη του ισοφάρισε (8-8) και πέρασε μπροστά στο σκορ. Οι «κυανόλευκες» παρέμεναν κοντά στο σκορ αλλά η Ηλιούπολη έβρισκε λύσεις και έκανε το 1-0 σετ. Αυτό ήταν και το πιο ανταγωνιστικό σετ ενώ στο δεύτερο η ομάδα έριξε πολύ την απόδοσή της. Προηγήθηκε (9-8) και από εκεί και πέρα κυριάρχησε η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη. Καλό μπλοκ και σερβίς από τη μία ενώ από  την άλλη κακές υποδοχές. Η Ηλιούπολη έκανε ένα σερί αφήνοντας τον Ηρακλή «κολλημένο» στους 11π. (11-19) και εδραίωσε τη διαφορά παίρνοντας πιο εύκολα το δεύτερο σετ (14-25). Το τρίτο σετ ξεκίνησε καλύτερα για τον Ημίθεο που πάλι κυνηγούσε στο σκορ, χωρίς όμως να ξεφύγει η Ηλιούπολη. Μέχρι το 15-18 οι «κυανόλευκες» πάλεψαν το παιχνίδι αλλά κάπου εκεί τα συνεχή λάθη και η έλλειψη συγκέντρωσης, έφεραν το τελικό 17-25.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο Κατσάνειο εμψυχώνοντας συνεχώς την ομάδα, που στην πρώτη της εμφάνιση στο κοινό του Ηρακλή δεν κατάφερε να τους ικανοποιήσει με μία νίκη.

Τα σετ: 22-25, 14-25, 17-25

Ηρακλής (Πετίδης): Βέλλιου, Στεφανίδου, Φερέιρα, Αλτίνη, Πάντεβα, Καραφουλλίδου, Παλτιμσίζογλου -λ / Δαμιανίδου, Καλαϊτζίδου, Τουκμενίδου

Ηλιούπολη (Λυκογιάννη): Μπόκα, Μαρκοπούλου, Γιοβάνη, Αλέξις, Έντουαρντς, Πατεράκη, Αργυροπούλου –λ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top