«Κυανόλευκη» εμπειρία στο Ασβεστοχώρι (photogallery)

Φιλικό συμβολικού χαρακτήρα έδωσε η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή στο Ασβεστοχώρι

Ηρακλής, Μπάσκετ

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συμβολικού χαρακτήρα φιλική αναμέτρηση μπάσκετ μεταξύ του Ηρακλή και το ΑΣ Ασβεστοχωρίου, το οποίο για την ιστορία βρήκε νικητή τον Ημίθεο με 48-62.

Στο περιθώριο της συνάντησης μάλιστα, έγιναν βραβεύσεις, με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του «κυανόλευκου» μπάσκετ, Σάκη Αποστολίδη, να παραδίδει μια φανέλα στον έφορο του Ασβεστοχωρίου, Σίμο Τάνη, ο οποίος και αυτός με την σειρά του έπραξε το ίδιο.

Όλοι οι καλαθοσφαιριστές του «κυανόλευκου» τμήματος αγκαλιάστηκαν από τους φίλους του Ηρακλή που βρέθηκαν στο κλειστό του Ασβεστοχωρίου, οι οποίοι παράλληλα είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα αλλά και να μιλήσουν με τα αθλητικά τους ινδάλματα.

Παράλληλα, στην είσοδο του κλειστού υπήρξε ειδικό σταντ στο οποίο διανέμονταν εισιτήρια διαρκείας της φετινής περιόδου, καθώς επίσης και το νέο πόλο – μπλουζάκι της ομάδας μπάσκετ.

«Τις προηγούμενες ημέρες δεχθήκαμε μια πρόσκληση από τον τοπικό σύνδεσμο φίλων Ηρακλή, που είναι και από τους παλιότερους καθώς ιδρύθηκε στο 1964. Το κάναμε με πολύ χαρά, ενώ παράλληλα ήταν και μια ευκαιρία για εμάς να βρεθούμε κοντά στους οπαδούς μας καθώς στο πρωτάθλημα υπάρχει η τιμωρία των εντός έδρας παιχνιδιών και τους στερούμαστε. Νομίζω ότι τιμήσαμε την προσπάθεια και ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για όλους μας, καθώς στο φιλικό βρέθηκαν πολλά νέα παιδιά που αγαπούν την ομάδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, Γιώργος Κυρούδης.

asbestoxwri1 asbestoxwri2 asbestoxwri3 asbestoxwri4 asbestoxwri5 asbestoxwri6 asbestoxwri7 asbestoxwri8 asbestoxwri9 asbestoxwri10 asbestoxwri11 asbestoxwri12 asbestoxwri13 asbestoxwri14 asbestoxwri15

Σχετικά Άρθρα

Σκουρτόπουλος: “Ο κορωνοϊός μας βρήκε στο χειρότερο σημείο – Αυτός δεν είναι Ηρακλής!”

Μπάσκετ

Back to Top