“Δίκαια κέρδισε ο Ηρακλής”

Οι δηλώσεις του Νίκου Παντέλη και του Λευτέρη Γιαλούση…

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Δίκαιη χαρακτήρισε την ήττα για την ομάδα του ο Νίκος Παντέλης, αναλύοντας τα σημεία στα οποία υστέρησε η ομάδα του κόντρα στον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, το δεύτερο συνεχόμενο. Δεν θα πω ότι έχω παράπονα από την προσπάθεια των παιδιών. Το πάλεψαν. Το ποδόσφαιρο έχει δύο όψεις. Η μία όψη για εμάς ήταν ότι ήμασταν φιλότιμοι, όμως υστερήσαμε στη δημιουργία του παιχνιδιού. Όταν κόντρα σε μια καλή ομάδα δεν μπορείς να δημιουργήσει όλα όσα δουλεύεις στις προπονήσεις και στα φιλικά, όπως και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, τότε δίκαια φτάνεις στην ήττα.

Εχουμε ψυχολογικό πρόβλημα. Η κλάση του Περόνε έκρινε το παιχνίδι. Παίξαμε άναρχα στο τελευταίος εικοσάλεπτο δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Δεν γίναμε καθόλου επικίνδυνοι επιθετικά για τον Ηρακλή. Το παιχνίδι της Παρασκευής είναι για εμάς ένας τελικός. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή και τον προπονητή του».

Γιαλούσης: «Δεχθήκαμε πολύ πίεση»

Παίξαμε σε μία καλή ομάδα και σε μία δύσκολη έδρα. Ανασταλτικά δουλέψαμε καλά. Δεχθήκαμε πίεση στο πρώτο ημίχρονο όμως βγάλαμε σωστά τα μαρκαρίσματα. Υστερήσαμε στον τομέα της δημιουργίας. Λόγω άγχους πιστεύω έγινε αυτό. Πρέπει να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά εμείς οι παλιοί να ξεπεράσουνε το σοκ από τις δύο ήττες. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών. Πρέπει να κερδίσουμε την Παρασκευή τον Απόλλωνα στην έδρα μας».

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top