Κατσάνειο από τα παλιά

Σημαντικό μερίδιο στην σημερινή (18/10) νικηφόρα πρεμιέρα του Ηρακλή στο βόλει έδωσε και ο κόσμος.

Βόλει, Ηρακλής

Κατσάνειο από τα παλιά θύμισε η εικόνα στις κερκίδες του γηπέδου.

Οι φίλοι του Ημίθεου γέμισαν το κλειστό γήπεδο και εμψύχωσαν τους παίκτες του Χρήστου Πάτρα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, όπως αναμενόταν άλλωστε.

Πάθος στην κερκίδα, δύναμη στο αγωνιστικό χώρο και ο Ηρακλής επικράτησε εύκολα της Καρδίτσας (3-0). Ο κόσμος έχει μεγάλο μερίδιο στην σημερινή νίκη και αυτό που περιμένουν όλοι είναι να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό δήλωσε και ο προπονητής του Ηρακλή μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Το συμβάν του αγώνα γίνεται στο δεύτερο σετ στην είσοδο του Θόδωρου Μποζίδη. Χειροκρότημα από μεγάλους και μικρούς, από συμπαίκτες και αντιπάλους. Άπαντες σηκώθηκαν να χειροκροτήσουν τον 41χρονο άσο ο οποίος ανταπέδωσε και με την απόδοσή του αλλά και στο τέλος του παιχνιδιού.

Οι παίκτες του Ημίθεου μετά τη λήξη του αγώνα ευχαρίστησαν και χειροκρότησαν τον κόσμο όπως ακρίβως έκαναν και οι φίλοι του Ηρακλή προς τους παίκτες του Χρήστου Πάτρα.

Το Κατσάνειο θύμισε παλιές καλές εποχές και το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπαράσταση του κόσμου ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την επιστροφή του Ηρακλή στην Α1.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top