Ντύνουν στα κυανόλευκα το Καυτανζόγλειο!

Οι σκέψεις των ανθρώπων του Ηρακλή για να θυμίζει έδρα το εθνικό στάδιο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Από τη στιγμή που -ελλείψει άλλης επιλογής- ο Ηρακλής θα συνεχίσει και το επόμενο χρονικό διάστημα να αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο, οι κυανόλευκοι αναζητούν τρόπους για να το κάνουν όσο το δυνατόν πιο οικείο στην ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η σκέψη που έχει πέσει στο τραπέζι και αναμένεται να υλοποιηθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, για την τοποθέτηση λαβάρων στην θύρα 13.

Κατά μήκος της συγκεκριμένες θύρας, υπάρχουν 42 υποδοχές για σημαίες, οι οποίες χρησιμοποιούνται στις διοργανώσεις που διεξάγονται στο εθνικό στάδιο.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή πρότειναν αρχικά να τοποθετηθούν 42 σημαίες και λάβαρα του συλλόγου, ωστόσο η απάντηση της διοίκησης του σταδίου ήταν αρνητική.

Παρόλα αυτά, βρέθηκε μία ενδιάμεση λύση. Στις 42 υποδοχές θα τοποθετηθούν λάβαρα και σημαίες στα χρώματα του Ηρακλή. Μπλε και άσπρο δηλαδή, ώστε το στάδιο να θυμίζει -έστω και λίγο- γήπεδο του Ηρακλή.

Πρόθεση των ανθρώπων του Ηρακλή είναι η τοποθέτηση να γίνει άμεσα, ώστε μέσα στο Σαββατοκύριακο το στάδιο να έχει αλλάξει μορφή από την πλευρά της θύρας 13…

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top