Τρέλα για τον Ηρακλή στην Βαλμάδα (photogallery)

Σε δημοτικό σχολείο έκαναν επίσκεψη σήμερα ο Νίκος Παπαδόπουλος μαζί με τους Ντιέγκο Ρομάνο και Μιχάλη Μπουκουβάλα.

Το δημοτικό σχολείο του Ανατολικού (Βαλμάδας) επισκέφθηκαν σήμερα (13/10) ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Ντιέγκο Ρομάνο και Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους, οι εκπρόσωποι του Ημίθεου, που έγιναν δεκτή με ενθουσιασμό μοίρασαν δεκάδες αυτόγραφα, ενώ έλυσαν απορίες των παιδιών που αφορούσαν το ποδόσφαιρο, τον Ηρακλή, αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας.

«Είναι πολύ ευχάριστο να βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά και να νιώθουμε την αγάπη αλλά και τον ενθουσιασμό τους, απέναντι σε παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν ινδάλματα για όποιο παιδί αγαπάει το ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια πολύ ωραία ενέργεια και σημαντική για την ομάδα καθώς έτσι δημιουργούνται νέοι φίλαθλοι και κρατιέται ζωντανή η φλόγα του αθλητισμού» τόνισε στο περιθώριο της επίσκεψης ο τεχνικός του Ημίθεου και πρόσθεσε: «Θέλουμε να συνεχιστεί αυτό, καθώς είναι κάτι πολύ ωραίο για εμάς και για τους μικρούς φίλους της ομάδας που διασκέδασαν πάρα πολύ όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε σήμερα».

 

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top