Τα περί αλλοίωσης και το φταίξιμο

Στην τρίτη του πρεμιέρα στην Φούτμπολ Λιγκ ο Ηρακλής κατάφερε να ξεκινήσει με το… δεξί, δίνοντας ψυχολογία από νωρίς στον κόσμο…

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου πέτυχε το πιο βασικό: να μην σπείρει τον προβληματισμό και την απογοήτευση στο κυανόλευκο «στρατόπεδο», παρότι εμφάνισε τάσεις αυτοκτονίας απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που υστερούσε σε μεγάλο βαθμό.

Και επειδή από χθες το απόγευμα ακούστηκαν πολλά περί αλλοίωσης, να αναφέρουμε ότι η αλλοίωση ξεκίνησε εις βάρος του Ηρακλή, καθώς αν ο Τζήλος είχε αποβάλλει τον Σταματή στο 26΄ και ο Πιερικός αγωνιζόταν για περίπου 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο σίγουρα οι κυανόλευκοι θα είχαν ένα ξεκούραστο απόγευμα στην Κατερίνη.

Όμως, ακόμη και γι’ αυτό το φταίξιμο ανήκει στον Ηρακλή, που δεν καθάρισε το ματς με τον Πουρτουλίδη ή που δεν πήρε νωρίτερα προβάδισμα σε δύο-τρεις περιπτώσεις, όπου ο Τσιλιανίδης προσπάθησε να εντυπωσιάσει από το να κάνει το απλό.

Πρόκειται για έναν τομέα, όπου ο Ημίθεος καλείται να παρουσιάσει άμεση βελτίωση, καθώς θα υπάρξουν αντίπαλοι στη διάρκεια του πρωταθλήματος, που θα δείξουν μεγαλύτερη αντίσταση και θα πιέσουν περισσότερο την εστία του Χουάντερσον.

Κλείνοντας, ένα από τα θετικά της χθεσινής αναμέτρησης ήταν το γεγονός ότι ο Ηρακλής δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, παρότι δεν αγωνιζόταν ο ηγέτης του (Ρομάνο), κάτι που είχε ως συνέπεια να χαροποιήσει άπαντες.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top