Οι δηλώσεις Ζιώγα – Μανίκα

Για την φάση του 77′ και τις διαμαρτυρίες των παικτών του Πιερικού, μίλησε ο προπονητής και ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Στην φάση του 77’ όπου οι παίκτες του Πιερικού ζήτησαν πέναλτι στάθηκαν ιδιαίτερα τόσο ο προπονητής της ομάδας από την Κατερίνη, Μιχάλης Ζιώγας, όπως και ο Ηλίας Μανίκας.

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την νίκη του, αλλά κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει αλλοίωση του αποτελέσματος. Όταν στο 75’ δεν μας έδωσαν πέναλτι και δεν έδωσαν κόκκινη κάρτα στον Ηρακλή. Ο Ηρακλης είναι ιστορική ομάδα αλλά το ίδιο και ο Πιερικός. Δεν θα γίνουμε εμείς το εύκολο θύμα», είπε ο Μιχάλης Ζιώγας, ο οποίος πρόσθεσε πως…«ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από εμάς στο πρώτο ημίχρονο και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, αλλά στο δεύτερο καταθέσαμε στον αγωνιστικό χώρο, πάθος και ψυχή».

Από την άλλη πλευρά, σεβασμό από την πλευρά των διαιτητών, ζήτησε ο Ηλίας Μανίκας, που «πρωταγωνίστησε» στη φάση του 77’: «Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια του Ηρακλή, πιστεύω ότι υπάρχει αλλοίωση του αποτελέσματος. Επειδή ήταν μπροστά μου ο διαιτητής πήγε να δώσει πέναλτι αλλά δίστασε γιατί είπε αν το δώσω θα πρέπει να δώσω και κόκκινη και μετά μπορεί να γίνουν πολλά.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές, ζούμε από αυτό το πράγμα και οφείλουν όλοι να μας σέβονται. Οι διαιτητές, ο Ηρακλής, ο Πιερικός, ακόμη και το χωριό μου. Όταν παίρνεις μία σφυρίχτρα πρέπει να είσαι υπεύθυνος. Παρόλα αυτά δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια του Ηρακλή που είναι πράγματι μια πολύ καλή ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top