«Να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα με τον Ηρακλή»

Ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε για το σημερινό φιλικό με την ΑΕΚ, την πρεμιέρα με τον Ηρακλή και στέλνει μήνυμα στους φιλάθλους του Πιερικού.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» τόνισε πως γίνεται πολύ καλή δουλειά ενόψει της πρεμιέρας με τον Ηρακλή και πως το φιλικό με την ΑΕΚ θα δείξει τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας του.

«Δουλεύουμε πάνω σε κάποια κομμάτια, που χρειαζόμασταν βελτίωση. Σε κομμάτια τακτικής, κυρίως. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση των παιδιών. Προσπαθούν όλοι. Δεν έχω κανένα παράπονο. Υπάρχει διάθεση και όρεξη, υπάρχει φιλοδοξία, από την άλλη ωστόσο υπάρχει και η απειρία. Στερούνται εμπειρίες», σχολίασε αρχικά ο προπονητής του Πιερικού.

Στη συνέχεια στάθηκε στο φιλικό τεστ με την ΑΕΚ και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή. «Έχουμε ένα φιλικό, κόντρα σε μία σοβαρή και αξιόλογη ομάδα, ιστορική, όπως είναι η ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μέρος της δουλειάς μας και θα είναι ένα καλό τεστ για μας. Θα μπορέσουμε να δούμε τα θετικά και να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας για το ματς με τον Ηρακλή. Προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Γι’ αυτό δουλεύουμε. Στόχος του Πιερικού είναι όπου και αγωνίζεται να παίζει για τη νίκη».

Τέλος, έστειλε μήνυμα προς τους φιλάθλους των «μελανόλευκων». «Ο κόσμος να έρθει σήμερα στο γήπεδο, να στηρίξει τα νέα παιδιά. Όταν ξεκινούν, σίγουρα χρειάζονται το χειροκρότημα, ένα στήριγμα. Όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ζιώγα έγιναν στη «Metrosport».

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Βρίσκομαι σε επαφές με τον ΓΣ για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Back to Top