Αυτά θα είναι τα έσοδα του Ηρακλή

300.000 με 350.000 ευρώ θα είναι τα έσοδα του Ηρακλή τη φετινή χρονιά από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και την χορηγία του ΟΠΑΠ…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όπως είναι γνωστό από καιρό ο Ηρακλής αποτελεί μια από τις λίγες ομάδες που –αυτονόητα- βρίσκεται στην κορυφή του εμπορικού ενδιαφέροντος στην κατηγορία. Έχει τοποθετηθεί εκεί και από τις κρίσεις του ΟΠΑΠ και του OTE TV.

Τα έσοδα τις σεζόν μέσα από το χορηγικό πακέτο από τον Οργανισμό και από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και το συμβόλαιο με το συνδρομητικό κανάλι, υπολογίζεται πως θα ξεπεράσουν τις 300.000 ευρώ στο σύνολό τους. Το τηλεοπτικό συμβόλαιο προβλέπει να καλυφθούν τηλεοπτικά δύο παιχνίδια εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας (ήδη το πρώτο θα είναι με τον Ολυμπιακό Βόλου), ενώ από το τρίτο και για κάθε επόμενο η ΠΑΕ θα εισπράττει 7.000 ευρώ επιπλέον.

Συνυπολογίζοντας τα έσοδα από τη χορηγία του ΟΠΑΠ εκτιμάται πως τα συνολικά έσοδα θα ξεπεράσουν τις 300.000 ευρώ με «ταβάνι» τις 350.000 ευρώ, δίχως να υπολογίζονται οι όποιες επιπλέον χορηγίες προκύψουν από τις διαπραγματεύσεις του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ.

 

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top