Το θέμα της άδειας και η επικοινωνιακή πολιτική

Η BlueArena σχολιάζει την… σκόνη που σηκώθηκε τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την άδεια της ΕΕΑ.

BlueArena, Απόψεις

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ, σαφώς και αποτελεί μία ανακούφιση για τους ανθρώπους του Ηρακλή. Διότι σε περίπτωση απόρριψης του φακέλου, θα έμενε ένα στίγμα στη νέα προσπάθεια που γίνεται στην Μίκρα από την ημέρα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Σε καμία όμως περίπτωση δεν πρέπει να πανηγυρίζει ο Μπέζας και οι λοιποί που ασχολήθηκαν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με το θέμα του φακέλου αδειοδότησης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο φάκελος της ΠΑΕ ήταν πλήρης. Περιείχε φορολογική, ασφαλιστική, εγγυητική επιστολή, προϋπολογισμό χρονιάς, ποινικό μητρώο και γενικά όλα εκείνα τα έγγραφα που κρίνονται απαραίτητα. Οπότε η σημερινή (29/9) ανακοίνωση ήταν αναμενόμενη.

Επαναλαμβάνουμε όμως ότι κανείς δεν δικαιούται να πανηγυρίζει. Ίσα-ίσα που οφείλουν να προβληματιστούν με όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες από την μεγάλη μερίδα του Τύπου. Διότι ήταν δική τους ευθύνη το γεγονός ότι πριν ασχοληθεί η επιτροπή με τον φάκελο, δεν ενημέρωσαν ότι ζητήθηκε παράταση λίγων ημερών για να συμπληρωθεί ο φάκελος.

Όταν υπάρχει ανακοίνωση της ΕΕΑ για απόρριψη φακέλου και με όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν, η αγανάκτηση του κόσμου είναι δικαιολογημένη. Αδικαιολόγητη είναι η στάση ορισμένων δημοσιογράφων, οι οποίοι έμειναν στην ανακοίνωση της ΕΕΑ και δεν έψαξαν τι ακριβώς ισχύει.

Το μεγαλύτερο όμως “φάουλ”, χρεώνεται στην ΠΑΕ Ηρακλής και στην έλλειψη επικοινωνιακής πολιτικής πάνω σε ένα ιδιαιτέρως λεπτό ζήτημα. Με μία ενημέρωση του στυλ… “Δεν καταθέσαμε φάκελο και ζητήσαμε παράταση, γι’ αυτόν και γι’ αυτόν τον λόγο…”, θα αρκούσε και δεν θα επέτρεπε να σηκωθεί τόση… σκόνη για ένα ζήτημα που αποδείχθηκε τυπικής σημασίας. Ελπίζουμε ότι το πάθημα, θα γίνει μάθημα, διότι ανάλογα θέματα θα ανακύπτουν συνεχώς…

Υ.Γ. Περιμένουμε με αγωνία ένα ακόμη άρθρο της ιστοσελίδας allaboutaris.com για τον… “καλοπληρωτή Παπαθανασάκη που έχει την αβάντα των δημοσιογράφων και δεν πήρε ούτε άδεια”, ανάλογο με αυτό που φιλοξενήθηκε την ημέρα που η ΕΕΑ δεν έδωσε άδεια στην ΠΑΕ Ηρακλής. Απλά και μόνο για να ενημερωθούν οι αναγνώστες του, που από εκείνη την ημέρα ζουν με αυτή την αγωνία.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top