Επιβλητική νίκη με 3-0 σετ

Ο Ηρακλής κατέκτησε το τουρνουά “Γιώργος Κατσαμούρης” καθώς επικράτησε άνετα της ΜΕΝΤ

Βόλει, Ηρακλής

Ο Ηρακλής ήταν ο μεγάλος νικητής του δεύτερου τουρνουά “Γιώργος Κατσαμούρης” στο βόλεϊ καθώς επικράτησε και σήμερα (28/9) στον τελικό της διοργανώτριας ΜΕΝΤ με το επιβλητικό 3-0 σετ.

Οι “κυανόλευκοι” είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, ξεκίνησαν δυνατά και επικράτησαν στο πρώτο με 22-25, ενώ έφτασαν στην κατάκτηση και του δεύτερου με 21-25.

Πολύ καλή εξέλιξη είχε και το τρίτο σετ, το οποίο βρήκε νικητή και πάλι τον Ημίθεο με 21-25 γεγονός που οδήγησε και στη μεγάλη νίκη. Ικανοποιημένος ο Πάτρας και οι παίκτες του για το καλό ξεκίνημα, ενώ να σημειωθεί ότι πριν το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Κατσαμούρη, η οικογένεια του οποίου ενισχύθηκε σημαντικά από την μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

Τα σετ: 22-25, 21-25, 21-25

ΗΡΑΚΛΗΣ (Χ. Πάτρας): Μ. Κολτσιάκης, Στεφανίδης, Παλέντζας, Μποζίδης, Τσολάκος, Ρωμαλιάδης, Γάτσης, Κατσαφλιάκας, Ηλίας, Μούχλιας, Κουκουμάκας, Γ. Κολτσιάκης, Τσιράκης, Στοϊλούδης, Τσιάρας

ΜΕΝΤ (Στ. Γκολίτσης): Σάκογλου, Μαυροβουνιώτης, Ταραντίνο, Μπίσετ, Πάρης, Αντιφάκος, Μαζίρης, Παπαϊακώβου, Αντωνιάδης, Ματτέο, Μάντζιος, Παντίρης

Σχετικά Άρθρα

Oλόκληρος ο τελικός της Δραπετσώνας και η κατάκτηση του τίτλου! (vid)

Βόλει

Back to Top