Τραγικός θάνατος 42χρονης που παρασύρθηκε στην περιφερειακή οδό

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος παρέσυρε και σκότωσε 42χρoνη πεζή νωρίς το πρωί στην περιφερειακή οδό στον κόμβο Επταπυργίου

Επικαιρότητα

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιφερειακή οδό στον κόμβο Επταπυργίου, καθώς ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 42χρονη πεζή.

Η αναγνώριση του ατόμου- εάν πρόκειτο για άντρα ή για γυναίκα- ήταν δύσκολη καθώς το πτώμα είχε διαμελιστεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5.30 το πρωί όταν μία μαύρη Μερσεντές που οδηγούσε 59χρονος παρέσυρε και διαμέλισε 42χρονη που διέσχιζε κάθετα το δρόμο.

Η 42χρονη γυναίκα, επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα προκειμένου να περάσει στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου την περίμενε αυτοκίνητο για να τη μεταφέρει στην εργασία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την άτυχη γυναίκα είχε αφήσει νωρίτερα στο σημείο ο σύζυγος της προκειμένου να πάει στο εργοστάσιο που δούλευε. Μάλιστα, ο σύζυγός της 42χρονης άκουσε το συμβάν από ραδιοφωνικό σταθμό.

Τότε επικοινώνησε με το εργοστάσιο και ενημερώθηκε ότι η σύζυγος του δεν είχε πάει. Ο σύζυγος της γυναίκας επέστρεψε στο σημείο του συμβάντος, ζητώντας πληροφορίες. Από την περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς, έγινε η αναγνώριση του πτώματος.

Ο 59χρονος οδηγός, που παρέμεινε στο σημείο, συνελήφθη και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα. Λόγω του τροχαίου έκλεισε για περίπου τρεις ώρες η περιφερειακή στο ρεύμα προς ανατολικά από την αερογέφυρα Σταυρούπολης έως την Επταπυργίου.

Πηγή: voria.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top