Προσπάθεια για την Ελληνική υποκοότητα του Ρομάνο

Στην ΠΑΕ Ηρακλής πλέον ο φάκελος με τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την εξάχρονη διαμονή του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στην απόκτηση Ελληνικής υπηκοότητας για τον Ντιέγκο Ρομάνο έχουν επικεντρωθεί τα τελευταία 24ωρα οι προσπάθειες των ανθρώπων του Ηρακλή, οι οποίοι έχουν πλέον στα χέρια τους τον φάκελο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Να σημειωθεί, ότι το θέμα είχε ξεκινήσει από την εποχή που έμπειρος μέσος αγωνίζονταν ακόμη στον Εργοτέλη, όμως τώρα δείχνει να μπαίνει στην τελική του ευθεία, με τον Ιανουάριο του 2015 να οριοθετείται ως ο καταλυτικός μήνας για την θετική έκβαση του θέματος.

Εξάλλου αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρομάνο βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2008, γεγονός που σημαίνει ότι έχει κλείσει έξι χρόνια διαμονής στη χώρας κι ότι αν πάρει τελικά το διαβατήριο που επιθυμεί, θα μπορεί να αγωνίζεται ως Έλληνας.

Κάτι που θα σημαίνει ότι ο Ηρακλής μπορεί να αποκτήσει και μη κοινοτικό παίκτη άνω των 24 ετών τον Ιανουάριο, ενώ θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί στην ενδεκάδα πέντε αλλοδαπούς, συν τον Ρομάνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top