Η επιστολή παραίτησης του Γ. Ιωακειμίδη

Μετά από εννιά χρόνια παρουσίας στον πάγκο των “κυανόλευκων” ο Γιώτης Ιωακειμίδης αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα των γυναικών.

Άλλα αθλήματα

Στην επιστολή του προς το Γ.Σ αναφέρει ότι οι λόγοι της παραίτησής του είναι προσωπικοί ενώ ευχαριστεί όλους τους ιθύνοντες της ομάδας καθώς και τις αθλήτριες του. Όπως δήλωσε και στη BlueArena “Η ομάδα έκανε τον κύκλο της με εμένα προπονητή και ελπίζω να βρει το δρόμο της και να έχει επιτυχίες”.

Αναλυτικά η επιστολή:

 

ΠΡΟΣ: Δ.Σ. του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να δηλώσω και εγγράφως ότι για προσωπικούς λόγους, πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από τη θέση του προπονητή του τμήματος της γυναικείας υδατοσφαίρισης (water polo) του Γ.Σ. Ηρακλή. Για εννέα συνεχόμενα χρόνια έδωσα με όλη μου τη δύναμη ό,τι καλύτερο για την ομάδα και τα αποτελέσματα με έχουν κρίνει.
Ευχαριστώ πολύ όλους τους προέδρους του Ηρακλή, όλους τους εφόρους του τμήματος, τον απλό κόσμο του Ηρακλή, που μας στήριξε… Πιο πολύ, όμως, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια που πέρασαν, αυτά τα χρόνια από την ομάδα, για όλες τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε.
Εύχομαι στη γυναικεία ομάδα να φθάσει ακόμη ψηλότερα και να φέρει έναν τίτλο στην Α1 κατηγορία, που ήταν το όνειρό μου για αυτό το τμήμα.

 

Θεσσαλονίκη 15.09.2014
Με εκτίμηση,
Γιώτης Ιωακειμίδης

 

 

Back to Top