Εξηγήσεις για τις κατηγορίες εγκληματικής οργάνωσης

Υπόμνημα μέσω των νομικών τους εκπροσώπων στο πλαίσιο της έρευνας για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο έδωσαν έντεκα άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Με την κατάθεση υπομνημάτων των νομικών εκπροσώπων έντεκα ανθρώπων του ποδοσφαίρου συνεχίστηκε σήμερα η υπόθεση της έρευνας που έχει αρχίσει για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του αθλήματος.

Γραπτές εξηγήσεις μέσω των δικηγόρων τους έδωσαν στον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, τα στελέχη της ΕΠΟ κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Κουρίδης και Σταθόπουλος, καθώς και οι διαιτητές κ.κ. Μπριάκος, Δούρος, Ιωαννίδης, Αμπάρκιολης και Κάμπαξης.

Οι ένδεκα άνδρες είχαν κληθεί ενώπιον του εισαγγελέα στις 20 Αυγούστου, ωστόσο οι συνήγοροι τους είχαν πάρει προθεσμία έως τις 15 Σεπτεμβρίου επικαλούμενοι τον όγκο της δικογραφίας. Όλοι τους αρνούνται τις κατηγορίες και ο εισαγγελέας όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες και οι καταθέσεις θα αποφασίσει αν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις και εναντίον ποιων.

Πηγή: sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top