Κυρούδης:«Όλα τα παιδιά πρόσθεσαν κάτι στο παιχνίδι της ομάδας»

Το πρώτο επίσημο φιλικό του Ηρακλή με το Φίλιππο Βέροιας, είχε θετικό αποτέλεσμα και συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση των κυανόλευκων

Ηρακλής, Μπάσκετ

Αν και ακόμη είναι νωρίς και η προετοιμασία συνεχίζεται, οι πρώτες εντυπώσεις που άφησε η ομάδα είναι θετικές.

Όπως δήλωσε στη BlueArena και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κυρούδης, όλοι οι παίκτες έβαλαν το λιθαράκι τους και πρόσθεσαν κάτι στο παιχνίδι.

«Αυτό που είδαμε είναι αρκετά ευχάριστο για τη χρονική περίοδο στην οποία βρισκόμαστε. Είμαστε στα πρώτα στάδια της προετοιμασίας ακόμα παρόλα αυτά μπορούμε να βγάλουμε και ενέργεια και προσπάθειες, να ανοίξουμε και το rotation. Όλα τα παιδιά –αυτό είναι το ευχάριστο- ακόμη και οι πιο μικροί όπως ο Σταματογιάννης, όπως ο Γαρέζος, κατάφεραν να προσθέσουν κάτι στο παιχνίδι της ομάδας. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά και στόχος είναι η επόμενη προπόνηση μέχρι τον επόμενο αγώνα.

«Αυτά που σίγουρα ζητάμε στην προπόνηση που είναι ενέργεια, ταχύτητα, πάθος, τρέξιμο, ριμπάουντ  το είδαμε σήμερα, οπότε πιστεύω ότι η προσπάθεια των παιδιών δεν πάει άδικα».

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη μέχρι τον αγώνα Κυπέλλου:

«Θα είμαστε σε ένα καλύτερο επίπεδο σαφώς σε ένα επίπεδο ετοιμότητας πιο ψηλό από αυτό που είμαστε τώρα, έχουμε 10 μέρες μέχρι τον αγώνα Κυπέλλου και με τη δουλειά αυτών των ημερών θα είμαστε πιο έτοιμοι».

Σχετικά Άρθρα

Τσάπας: “Εκδόθηκε δελτίο για τον Χέιγκινς, χωρίς να έχει κατατεθεί συμβόλαιο…” (aud)

Μπάσκετ

“Δεδομένη η αθωότητά μας – Αλλοίωση αποτελέσματος με Ιωνικό”

Μπάσκετ

Back to Top