Αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος, όχι όμως και ο Μάριτς

Ο προπονητής του Ηρακλή οδηγήθηκε εκτός πάγκου στα τελευταία λεπτά, ενώ ο Τζήλος χαρίστηκε στον αμυντικό της Λαμίας

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ένταση πήγε να δημιουργηθεί στα τελευταία της αναμέτρησης, όταν ο Τζήλος από την Λάρισα ζήτησε την απομάκρυνση του Νίκου Παπαδόπουλου από τον πάγκο του Ηρακλή, κάτι που φυσικά δεν άρεσε ιδιαίτερα στον τεχνικό του Ηρακλή.

Η καθυστέρηση που προκλήθηκε, δημιούργησε εκνευρισμό στην κερκίδα, αλλά και στον Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος πήγε στον διαιτητή και του έδειξε το ρολόι του προκειμένου να κρατήσει περισσότερα λεπτά καθυστέρηση από αυτά που ήδη κράτησε.

Τελικά, ο προπονητής του Ηρακλή αποχώρησε, αλλά έδειξε να ενοχλείται από την συνοδεία των αστυνομικών που επιτηρούσαν  την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ η αντιπαράθεση με τον ομόλογό του στην Λαμία συνεχίστηκε και στη συνέντευξη Τύπου με τους δύο να διαφωνούν κάθετα ως προς την εικόνα του παιχνιδιού.

Βέβαια αξίζει να σημειώσουμε –παρά τα παράπονα του Μπάμπη Τεννέ- ότι ο διαιτητής από την Λάρισα χαρίστηκε στον Μάριτς, καθώς δίστασε να τον αποβάλει σε ένα μαρκάρισμα πάνω στον Σιατραβάνη και ενώ ο Ηρακλής έδειχνε να βγαίνει με προϋποθέσεις στην αντεπίθεση.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top