Νέα αρχή με όνειρα και φιλοδοξίες…

Το μπάσκετ του Ηρακλή παρουσιάστηκε στο κοινό του – Τι δήλωσαν τα μέλη της διοίκησης…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Με όρεξη για σκληρή δουλειά και στόχο την έκπληξη, το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή, παρουσιάστηκε και επίσημα σήμερα στο κοινό του. 

Η αίθουσα τροπαίων του Γ.Σ. Ηρακλής γέμισε παρουσίες, αφού το παρών έδωσαν όλοι οι αθλητές του συλλόγου, τα μέλη της διοίκησης, μαζί με τον πρόεδρο Σάκη Αποστολίδη, όπως και ο πρόεδρος της διοικούσας Επιτροπής του Γ.Σ. Ηρακλής, Κώστας Τσιργογιάννης.

Ο κ. Τσιργογιάννης, αφού αρχικά ευχήθηκε καλή χρονιά στο τμήμα του μπάσκετ, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, είπε: “Οπως και στα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη, έτσι και στο μπάσκετ γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από όλους. Είναι ένα άθλημα που μας έχει χαρίσει μεγάλες χαρές και θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας την προσπάθεια που γίνετε. Εύχομαι ο Ηρακλής να επιστρέψει στην κορυφή σε όλα τα αθλήματα και θέλω να δω ένα γεμάτο από κόσμο και παλμό Ιβανώφειο”.

Σε ερώτηση για το αν ο Ηρακλής φέτος θα έχει ισχυρή παρουσία στα κέντρα αποφάσεων, σημείωσε: Δυστυχώς ο Ηρακλής απουσίαζε από τα κέντρα αποφάσεων τα τελευταία χρόνια. Αυτό από φέτος θα αλλάξει, το μπάσκετ θα έχει εκπρόσωπο στην Αθήνα και αυτός θα είναι ο Θόδωρος Δρακόπουλος (νέο μέλος της διοίκησης)”.

Στη συνέχεια, ο χρηματοδότης του τμήματος, Σάκης Αποστολίδης, πήρε το λόγο και τόνισε: “Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον Γ.Σ. Ηρακλής για τη στήριξη που μας παρέχει. Εγινε μία υπερπροσπάθεια για να πάει η ομάδα μπροστά. Κάναμε μεταγραφές ουσίας. Ολοι οι παίκτες που αριθμούν το ρόστερ μας έχουν χαρακτήρα και μπασκετική παιδεία. Οι στόχοι είναι να κάνουμε την έκπληξη, δεν λέμε μεγάλα λόγια. Σκληρή δουλειά και σωστές επιλογές και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Κάνω έκκληση στον κόσμο του Ηρακλή για στήριξη στην ομάδα, στη διάρκεια της σεζόν”.

Ο Χρήστος Κάτσιος είναι και αυτός από τα νέα μέλη που ήρθαν κοντά στη προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος… “Εύχομαι με τη σειρά μου καλή χρονιά. Είναι τιμή μου που με εμπιστεύονται και αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας”.

Για τη νέα σεζόν μίλησε και ο Αντώνης Σαμαράς… “Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Ο Ηρακλής είναι τεράστιος σύλλογος. Προσπαθήσαμε με πολύ κόπο, όρεξη και δουλειά να φτιάξουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Θέλουμε τον κόσμο του Ηρακλή δίπλα μας. Εμείς θα τα δίνουμε όλα για να τους κάνουμε περήφανους”.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top