Κυρούδης και Κοθράς για τον νέο Ηρακλή…

Γιώργος Κυρούδης και Ευθύμης Κοθράς έδωσαν το στίγμα τους ενόψει της νέας σεζόν…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το πλάνο που έχει για την ομάδα ανέλυσε ο Γιώργος Κυρούδης, ενώ παράλληλα άφησε ανοικτό το παράθυρο για μία ακόμα μεταγραφή, αυτή τη φορά κοινοτικού παίκτη.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που μου εμπιστεύονται την ομάδα τη φετινή χρονιά. Είμαι άνθρωπος που νιώθω τι σημαίνει ο σύλλογος. Εχω περάσει από όλα τα τμήματα υποδομής, αυτή είναι η τρίτη σεζόν μου στην ομάδα.

Θα φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα συνδυάζει την εμπειρία με πυλώνες τους δύο αθλητές Ευθύμη Κοθρά και Δημήτρη Δέσπο και το ταλέντο από τους πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες.

Θα δίνουμε το 110% σε κάθε αγώνα. Στόχος μας να διεκδικήσουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Οπως και πέρυσι έτσι και φέτος θέλουμε κοντά τον κόσμο. Υπάρχουν αντίπαλοι που έχουν υψηλά μπάτζετ, όμως εμείς είμαστε Ηρακλής.

Πήραμε ακόμα δύο παίκτες που θα μας βοηθήσουν σημαντικά. Κρατάμε ανοικτή τη θέση του κοινοτικού, αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς για να κάνουμε τη καλύτερη δυνατή επιλογή εφόσον χρειαστεί και στη θέση που θα χρειαστεί. Εξετάζουμε περιπτώσεις αρκετές θα δούμε τις επόμενες ημέρες».

Τους παίκτες του Ηρακλή εκπροσώπησε ο αρχηγός της φετινής ομάδας, Ευθύμης Κοθράς που μεταξύ άλλων είπε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε όλοι εδώ. Γίνετε μία σοβαρή προσπάθεια από όλους τους ανθρώπους της διοίκησης. Υποσχόμαστε από τη δική μας πλευρά πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε και να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Μακάρι στο τέλος της χρονιάς να χαμογελάμε όλοι και να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο μας», κατέληξε ο Ελληνας πλέι μέικερ.

Σχετικά Άρθρα

Όταν τα “πιτσιρίκια” του Κακιούση γονάτιζαν τον μεγάλο Παναθηναϊκό… (vid)

Μπάσκετ

Τσάπας: “Εκδόθηκε δελτίο για τον Χέιγκινς, χωρίς να έχει κατατεθεί συμβόλαιο…” (aud)

Μπάσκετ

Back to Top