Κληρώνει το Σάββατο για την Α2 – Στη Νάξο η παρουσίαση της Α1 γυναικών

Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου (στις 12.30) θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και Α2 Γυναικών για την περίοδο 2014-2015.

Βόλει, Διάφορα

Όσο για την Α1 γυναικών, η κλήρωση και η παρουσίαση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθούν φέτος στη Νάξο (τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου) και θα καλυφθούν τηλεοπτικά από τη ΝΕΡΙΤ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, θα διοργανωθεί το τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου στη Νάξο μια ξεχωριστή παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος.

Στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων θα φιλοξενηθεί η εν λόγω εκδήλωση, καθώς και η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών 2014-2015 (το Σάββατο 20/9), οι οποίες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΝΕΡΙΤ.

Συνδιοργανωτές θα είναι ο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και φυσικά ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν., ενώ η εκδήλωση που θα πλαισιωθεί και με διάφορα άλλα happenings θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο «Santana Beach Resort» στην περιοχή Αγ. Άννα Νάξου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρώτο μεγάλο ραντεβού του γυναικείου βόλεϊ για την σεζόν 2014-2015 θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top