Ετοιμοι για την επιστροφή στην Α1

Ο Ηρακλής παρουσιάστηκε στο κοινό του και άπαντες δήλωσαν έτοιμοι για την επιστροφή στην Α1…

Βόλει, Ηρακλής

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή του στην Α1 κατηγορία του βόλεϊ του Ηρακλή παρουσιάστηκε στο κοινό του σε μία εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα τροπαίων του Γ.Σ. Ηρακλής.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση που τρέχει το τμήμα, με επικεφαλής τον Κώστα Τσιργογιάννη, ενώ όλοι οι αθλητές του συλλόγου κρατώντας τις νέες τους φανέλας, τόνισαν έτοιμοι να επαναφέρουν τον Ηρακλή στο δρόμο των επιτυχιών.

Οπως είναι γνωστό, στον Ηρακλή επέστρεψαν φέτος οι: Μποζίδης, Κολτσιάκης, Παλλέντζας, Στεφανίδης, ενώ αποκτήθηκε και ο Γάτσης που έχει εμπειρία από την Α1 κατηγορία.

Αυτοί σε συνδυασμό με τους νεαρούς πλην ταλαντούχους παίκτες που παρέμειναν στο ρόστερ από τη περσινή χρονιά ευελπιστούν να φτιάξουν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα ηγηθεί ο Χρήστος Πάτρας.

Κολτσιάκης: “Ανοδος με παίκτες από τα σπλάχνα του συλλόγου”

Ο Μάκης Κολτσιάκης έπειτα από ένα χρόνο επέστρεψε και πάλι στον Ηρακλή. Ο έμπειρος ακραίος μιλώντας στην “BlueArena”, τόνισε: “Είμαστε εδώ για ένα σκοπό. Να επαναφέρουμε τον Ηρακλή στην Α1. Γνωρίζουμε καλά όλοι μας το dna αυτού του συλλόγου και είμαστε βέβαιοι πως θα καταφέρουμε.

Γίνεται από όλους (διοίκηση, τιμ και παίκτες) μία αξιόλογη προσπάθεια. Το πιο θετικό για μένα είναι πως το 90% του ρόστερ είναι από παίκτες που γαλουχήθηκαν εντός συλλόγου και διψούν για νέες επιτυχίες”.

Να σημειωθεί πως οι παίκτες των “κυανόλευκων” προπονούνται καθημερινά στο Κατσάνειο, για το οποίο υπάρχουν και κάποιες σκέψεις να αποτελέσει την έδρα της ομάδας και στο αντρικό τμήμα, κάτι που έγινε πέρυσι για δύο παιχνίδια.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top