Ο Κώστας Τσιργογιάννης για Γ.Σ. και ΠΑΕ…

Για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Γ.Σ. Ηρακλή, αλλά και τις επαφές που είχε με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, μίλησε ο Κώστας Τσιργογιάννης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη…

Διάφορα, Ερασιτέχνης

Ραδιοφωνική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στην εκπομπή «Ωρα για μπλε», ο πρόεδρος της διοικούσας Επιτροπής του Γ.Σ., Κώστας Τσιργογιάννης. 

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τη συνάντηση με τους εφόρους: «Είχαμε μία επαφή με τους εφόρους των τμημάτων να δούμε πως είμαστε, να δούμε τα προβλήματα και αν μπορούμε να τα λύσουμε. Ηταν πολύ σημαντικό γιατί είχαμε απαρτία. Αυτό δείχνει ενδιαφέρον και είμαστε στο σωστό δρόμο. Θεσπίσαμε κάθε Δευτέρα συνάντηση για όλο το χρόνο.

Είναι κοινό γνωστό τα τμήματα ζουν αποκλειστικά με τα δικά τους έσοδα, μέχρι να δοθεί λύση στον Γ.Σ. Μέχρι να απεγκλωβιστούμε δεν μπορεί να γίνει κάτι».

Για τα τμήματα του Γ.Σ.: «Εχουμε 14 τμήματα. 13 παλιά και ένα νέο. Αυτό είναι  του πίνκ-πονγκ. Με υπεύθυνο τον Νίκο Γραμμένο που είναι στο τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ».

Για το που βρίσκεται το θέμα με το ΑΦΜ, είπε: «Εμείς δεν ξεχνάμε ούτε τι μας έχουν δηλώσεις, ούτε τι είπαν. Από χθες έπιασαν και επίσημα δουλειά και θα έχουμε νέες επαφές να δούμε που βρισκόμαστε. Το σχέδιο δράσης είναι γνωστό. Εχει δρομολογηθεί το τι πρέπει να γίνει. Είμαι αισιόδοξος πως κάτι καλό θα γίνει. Χρειαζόμαστε ΑΦΜ, χωρίς αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, να βοηθήσουμε κανέναν».

Για το τμήμα του βόλεϊ, αλλά και του μπάσκετ: «Θεωρώ πως και τα δύο τμήματα κάνουν πολύ καλή προσπάθεια. Το βόλει έχει κάνει ρόστερ Α1. Και μία ήττα για εμένα θα είναι αποτυχία. Για το μπάσκετ ας κρατάμε μικρό καλάθι, αλλά γίνεται καλή προσπάθεια. Ακόμα δεν έχει κλείσει και το ρόστερ».

Για την ΠΑΕ και τη συνεργασία με τον Γ.Σ. είπε: «Ο πρωταθλητής των αθλημάτων είναι το ποδόσφαιρο. Αλλάξαμε σελίδα και αν πάει καλά τότε θα πάρει πάνω του όλος ο σύλλογος. Οι κουβέντες του κ. Παπαθανασάκη είναι ξεκάθαρες. Δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Γ.Σ. Ηρακλής. Αυτό που γνώρισα και κατάλαβα είναι πως είναι ένας άνθρωπος με γνώση στα αθλήματα και θέλει να βοηθήσει. Η μεγάλη του αγάπη είναι το βόλεϊ. Ο γιος του είναι γνώστης του μπάσκετ. Ο κ. Παπαθανασάκης ήρθε διαβασμένος στον Ηρακλή. Θα γίνει και νέο ραντεβού μόλις έρθει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στα γραφεία του Ερασιτέχνη».

Για το θέμα του γηπέδου: «Είναι ένα όνειρο ζωής. Ολοι ξέρουν το πρόβλημα που έχουμε με τον Γ.Σ. Αν λυθεί το θέμα ΑΦΜ το γήπεδο θα μπορέσει να γίνει και θα βρεθούν ανθρώποι να το φτιάξουν και μέσα σε αυτούς θα είναι και ο κ. Παπαθανασάκης».

 

Back to Top