Τεννές: “O Ηρακλής το πάνω χέρι”

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Μπάμπης Τεννές και Δημήτρης Ζουλιώτης…

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Τη δική του άποψη για το σημερινό παιχνίδι εξέφρασε ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, που έχρισε τον Ηρακλή φαβορί για την πρόκριση.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

«Ο Ηρακλής κέρδισε σήμερα και έχει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η παρουσία μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλή παρά την αποβολή του τερματοφύλακα, η οποία μας δυσκόλεψε πολύ. Θεωρώ πως η  παρουσία μας ήταν οργανωμένη, δεν δώσαμε το περιθώριο στον Ηρακλή να δημιουργήσει πολλές φάσεις. Αυτό μας δίνει αισιοδοξία να παλέψουμε το δεύτερο παιχνίδι και να κυνηγήσουμε τις ελπίδες που έχουμε για να πάρουμε εμείς την πρόκριση.

Δεν ήταν ποιοτικό παιχνίδι, αυτό ήταν κάτι φυσιολογικό. Οι ομάδες χτίζονται ακόμα. Υπάρχει χρόνος ακόμα να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Περίμενα καλύτερη παρουσία από τους παίκτες μου, όμως μείναμε με παίκτη λιγότερο. Σε δεκαπέντε μέρες στη Λαμία, θα λύσουμε τις διαφορές μας με τον Ηρακλή. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή και στον φίλο μου, Νίκο Παπαδόπουλο».

Ζουλιώτης: «Εχουμε ένα ημίχρονο ακόμα»

«Ηρθαμε εδώ για να μην είμαστε κομπάρσοι. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, όμως χάσαμε μόνο ένα ημίχρονο. Εχουμε ακόμα ένα στη Λαμία. Θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Δεν είναι εύκολο, ο Ηρακλής είναι έμπειρη ομάδα, όμως θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας».

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top