“Να μιλήσουμε με πράξεις και όχι με λόγια” (Video)

Για το δέσιμο της ομάδας, τον αυτονόητο στόχο της ανόδου και το θέμα του γηπέδου, μίλησε από το Καρπενήσι, ο Λευτέρης Ιντζόγλου…

Διάφορα, Συνεντεύξεις

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: ΘΩΜΑΣ ΚΑΛΕΣΗΣ, ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΣ

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου, κέρδισε το στοίχημα της παραμονής του στον Ηρακλή, αφού αποτέλεσε την πρώτη από τις δύο ανανεώσεις που είχαν δικαίωμα να κάνουν οι “κυανόλευκοι”.

Με τις εμπειρίες τις περσινής χρονιάς στη πλάτη του, ο Ελληνας μέσος, έδωσε το στίγμα του για τον φετινό Ηρακλή, με συνέντευξη που παραχώρησε στην “BlueArena”…

-Λευτέρη, πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως παρέμεινε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμό, ενώ ταυτόχρονα αποκτήθηκαν και αρκετοί παίκτες που συνδυάζουν εμπειρία και ταλέντο;

«Είναι πολύ σημαντικό που έμεινε ο βασικός κορμός από πέρυσι. Μείναμε περίπου 8-10 παιδιά. Ηρθαν αρκετοί νέοι παίκτες. Τρεις πολύ έμπειροι αλλά και νέοι όπου όλοι είχαν παιχνίδια στις ομάδες τους τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω θα δεθούμε αρκετά γρήγορα και θα φτιάξουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα».

-Το δικό σου σχόλιο για τις διοικητικές αλλαγές που υπήρξαν φέτος στην ομάδα…

«Εχει γίνει μία πολύ καλή αρχή από την νέα διοίκηση. Βλέπουμε μία οργάνωση που πέρυσι δεν υπήρχε. Ευελπιστούμε αυτό να είναι η αρχή και να υπάρχει ανάλογη συνέχεια. Αυτό μας βοηθάει να πετύχουμε το στόχο μας και να μείνουμε προσηλωμένοι στη δουλειά μας».

-Πόσο βοηθάει την ομάδα η παρουσία των Περόνε, Ρομάνο και Μπαρτολίνι;

«Πάρα πολύ. Ολοι τους είναι βαριά ονόματα και έχουν τεράστιες εμπειρίες. Θα μας βοηθήσουν και θα τους βοηθήσουμε και ‘μεις όσο μπορούμε για να βγάλουν το ταλέντο τους».

image (6)

Λευτέρης Ιντζόγλου και Θωμάς Καλέσης έτοιμοι για “μάχη”

-Στόχος της ομάδας;

«Στόχος είναι η άνοδος. Αυτό είναι αυτονόητο. Είδαμε και πέρυσι όμως πως με λόγια δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει όλα αυτά να τα δείξουμε με πράξεις».

-Πίεση θα υπάρχει και φέτος…

«Πιστεύω πως η πίεση πρέπει να βγαίνει δημιουργικά. Να μην βγαίνει άγχος που θα μας πάει πίσω. Ο κόσμος μας βοηθάει. Οπου πάμε είναι δίπλα μας».

-Αποτέλεσες την μία από τις δύο ανανεώσεις της ομάδας. Νιώθεις δικαιωμένος;

«Νιώθω χαρούμενος που επιλέχθηκα ως μία από τις δύο ανανεώσεις. Με το τιμ γνωριζόμαστε. Πιστεύω πως όλοι μαζί θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Γίνανε καλές κινήσεις και πιστεύω θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα».

-Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα;

«Στον Βόρειο όμιλο υπάρχουν πιο ιστορικές ομάδες, με πιο βαριές φανέλες, με κόσμο. Πρέπει να δούμε και τι θα γίνει με όλες τις ομάδες. Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Δεν μας φοβίζει καμία ομάδα. Μας κάνει να δουλεύουμε περισσότερο. Το δύσκολο πρωτάθλημα είναι κίνητρο για μας για να τα καταφέρουμε».

Ποιοι ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες που έπεισαν εσένα και τα υπόλοιπα παιδιά να κάνετε υπομονή παρά το θολό διοικητικό τοπίο που υπήρχε μέσα στο καλοκαίρι;

«Με το τέλος της χρονιάς, είπαμε όλοι πως θα κάνουμε υπομονή. Περιμέναμε την αλλαγή. Όταν είναι για τον Ηρακλή εξαντλείς τα περιθώρια. Αυτό κάναμε και τελικά δικαιωθήκαμε. Οι διαφορές είναι τεράστιες. Σε όλα μέχρι τώρα. Εχουν αλλάξει τα γήπεδα, οι εγκαταστάσεις όλα».

image (5)-Πως εξελίσσεται ως τώρα η φετινή προετοιμασία;

«Προχωράμε καλά. Τα πρώτα φιλικά είναι περισσότερο για να δεθεί η ομάδα και να αποκτήσουν χρόνο συμμετοχές οι παίκτες. Είναι χρήσιμα για το δέσιμο της ομάδας, να βρεθεί συνοχή».

-Στο ίδιο ξενοδοχείο που βρίσκεστε εσείς, είναι και άλλες ομάδες. Υπάρχουν παίκτες που πιστεύεις ή έχεις ακούσει πως θα ήθελαν να είναι και αυτοί παίκτες του Ηρακλή;

«Ποιος δεν θα θελε να παίξει στον Ηρακλή; Πέρυσι πολλοί με όσα έγιναν το σκεφτόντουσαν. Φέτος, όμως όλα άλλαξαν. Ολοι θα θελαν να είναι παίκτες του Ηρακλή».

-Το δικό σου σχόλιο για το θέμα του γηπέδου, που ακόμα παραμένει ανοικτό;

«Το Καυτανζόγλειο έχει το θετικό του και το αρνητικό του. Θετικό είναι το μεγάλο γήπεδο, οι χώροι που έχει. Το αρνητικό είναι ότι δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο. Δεν το βοηθάει ο στίβος. Αν βρεθεί γήπεδο που να πληροί αυτές τις προϋποθέσεις τότε θα είναι ό,τι καλύτερο για εμάς».

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top