«Μεθοδευμένη η καταγγελία»

Ο τιμ μάνατζερ του μπασκετικού τμήματος Αντώνης Σαμαράς, έδωσε την δική του εξήγηση για την καταγγελία Καζάκου στο gazzetta.gr

Ηρακλής, Μπάσκετ

Εν’ αναμονή της επίσημης τοποθέτησης της διοικούσας επιτροπής του μπάσκετ για το θέμα που προέκυψε με την καταγγελία του Μιχάλη Καζάκου στον ΠΣΑΚ, ο τιμ μάνατζερ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης, έδωσε την δική του εξήγηση για το θέμα, μιλώντας στην ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο παράγοντας του Ηρακλή, έχουν ως εξής:

«Ήδη ετοιμαζόμαστε να βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση. Είναι όλα ψέμματα. Το παιδί υποκινείται από τρίτους. Το είχα αναλάβει εγώ προσωπικά το θέμα του και μπορώ να σας πω τα πάντα. Στon Ηρακλή εγώ τον έφερα. Είχε έναν τραυματισμό στην αρχή και φοβόμασταν για περίπτωση σκλήρυνσης, δεν τον βάζαμε να παίξει και τον παρακαλούσαμε να πάει για επέμβαση και δεν πήγαινε. Μας έλεγε ότι δεν εμπιστεύεται τον έναν και τον άλλο γιατρό. Το παιδί δεν έκανε την εγχείρηση και τον Δεκέμβριο έφυγε στην Αμερική για διακοπές. Εμείς τον πληρώναμε κανονικά και μετά επέστρεψε και έκανε την επέμβαση, που ήταν πολύ δύσκολη. Πάντα τον πληρώναμε και δεν χρωστάμε τίποτα. Δεν θέλουμε το κακό του παιδιού και ούτε είμαστε δολοφόνοι, για όνομα του Θεού. Αθλητής ήμουν και ο κύριος Aποστολίδης παιδιά στον αθλητισμό έχει. Αυτό το θέμα μας έχει βγάλει εκτός εαυτού», τόνισε αρχικά ο Σαμαράς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το χειρότερο είναι ότι ο παίκτης λείπει στην Αμερική εδώ και ενάμιση  μήνα και από εκεί έγινε η όλη διαδικασία, η οποία μεθοδεύτηκε από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη. Δεν θέλουμε να πούμε από ποιους, αλλά ξέρουμε ότι μεθοδεύτηκε από εδώ. Το παιδί μου μιλούσε στo facebook και του είπα ότι έχει κανονιστεί να πληρωθεί ο γιατρός. Όταν είχαν βγει τα χρήματα για την ασφάλεια, το παιδί τα είχε στο λογαριασμό του και ο γιατρός όπου ήξερε τη διαδικασία ανησυχούσε. Είχα πει προσωπικά να πληρωθεί ένα μέρος στην κλινική και τα υπόλοιπα να τα δώσουμε στο γιατρό, να του δώσουμε και 100 ευρώ και στη συνέχεια να αναλάβουμε τα πάντα. Ο παίκτης κράτησε 400 ευρώ και εμείς κρατήσαμε την υπόσχεσή μας.

Μέχρι τον Μάρτιο ο παίκτης ήταν εδώ, πληρωνόταν κανονικά και έφυγε. Τον  είχα βάλει στο σπίτι μου, έτρωγε μαζί μας. Και τον ρώτησα αν θέλει να πάει στην κοπέλα του στη Ρουμανία και μου είπε “ναι”. Έτσι, ξενοικιάσαμε το σπίτι και του δώσαμε 700 ευρώ να πάει. Υπάρχουν μάρτυρες για αυτό. Δεν τον διώξαμε, τις πιο πολλές μέρες δεν έμεινε καν στο σπίτι. Έμενε μόνος του.  Υπάρχουν τα πάντα, τα χαρτιά, οι αποδείξεις που πληρώναμε, όλα. Και υπάρχουν και μαρτυρίες. Δεν είχαμε τίποτα και όσο μπορούσαμε τον βοηθήσαμε. Μας κατηγορούν όλοι και μας βρίζουν λες και είμαστε εγκληματίες», κατέληξε, τονίζοντας ότι το θέμα θα έχει συνέχεια…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top