Η τρέλα του Χουάντερσον…

Οι αντιδράσεις του Βραζιλιάνου γκολκίπερ, η πρόκληση στους επιθετικούς και το γκολ του Παπαδόπουλου

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: ΘΩΜΑΣ ΚΑΛΕΣΗΣ, ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΣ 

Ο Χουάντερσον για μία ακόμη φορά είναι από τους παίκτες που κλέβουν την παράσταση στην προετοιμασία, με το πάθος του, την ένταση, αλλά και την εν’ γένει παρουσία του στις προπονήσεις του Καρπενησίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ δεν θέλει ούτε στιγμή να μένει ανενεργός ακόμη και όταν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, με την άδεια πάνα του Νίκου Παπαδόπουλου κάνουν ένα μικρό διάλειμμα για να πιουν νερό και να δροσιστούν.

Στο διάστημα αυτό ο Χουάντερσον, είτε θα ζητήσει από τους υπόλοιπους γκολκίπερ να τον κρατήσουν ζεστό με κοντινά βολέ, είτε από τον Φώτη Γκιζέλη να εκτελέσει μία άσκηση, είτε από τους επιθετικούς να σουτάρουν προς την εστία του.

Σε μια τέτοια άτυπη μονομαχία εξελίχθηκε ένα από τα διαλείμματα της χθεσινής προπόνησης, με τους Πουρτουλίδη, Ρομάνο και Περόνε να δοκιμάζουν την τύχη τους με μακρινά σουτ, απέναντι στον έμπειρο γκολκίπερ.

Αυτό ήταν κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον ακόμη και του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος προσπάθησε με την σειρά να τον νικήσει και μάλιστα τα κατάφερε με ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό διαγώνιο σουτ.

Δείτε το βίντεο

Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό του έμπειρου γκολκίπερ, αλλά και οι αντιδράσεις του σε κάθε γκολ που δέχεται στις ανάλογες, όπως για παράδειγμα αυτό του βίντεο από τον Κυριακίδη…

Δείτε το…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top