Η «BlueArena» συμμετέχει στην απεργία

24ωρη απεργία σε όλα τα Μέσα κήρυξε η ΠΟΕΣΥ

Επικαιρότητα

Η «BlueArena» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ (από τις 10 το πρωί της Τρίτης (5/8) μέχρι τις 10 το πρωί της Τετάρτης (7/8)) και εκφράζει την αλληλεγγύη της στα δίκαια αιτήματά των Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που κήρυξε σήμερα, Τρίτη 5/8, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), σε συντονισμό με άλλες ενώσεις από τον χώρο του Τύπου.

Με την κινητοποίηση αυτή ο δημοσιογραφικός κόσμος αντιδρά στην αιφνιδιαστική ενέργεια της κυβέρνησης να καταθέσει στη Βουλή τροπολογία με την οποία διευκολύνονται οι ανεξέλεγκτες συγχωνεύσεις ομίλων ΜΜΕ εις βάρος κεφαλαιωδών εργασιακών δικαιωμάτων.

Η απεργιακή κινητοποίηση αρχίζει στις 10.00 της Τρίτης 5 Αυγούστου και λήγει στις 10.00 της Τετάρτης 6 Αυγούστου. Ισχύει για τους εργαζόμενους σε εφημερίδες, περιοδικά, δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΓΕΕ-ΓΓΜΕ, Γραφεία Τύπου, διαδικτυακά Μέσα και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχετικά Άρθρα

Back to Top