Στον Ηρακλή (και) ο Ζαμπάζης

Ακόμα μία μεταγραφή ολοκλήρωσε σήμερα ο Ηρακλής. Πρόκειται για τον 17χρονο ομογενή από τον Καναδά παίκτη, Μανώλη Ζαμπάζη…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Μανώλης Ζαμπάζης που το τελευταίο διάστημα πέρασε από το “μικροσκόπιο” του Νίκου Παπαδόπουλο, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο με τον Ηρακλή, το οποίο θα έχει ισχύ για τα επόμενα τρία χρόνια. 

Ο ομογενής από τον Καναδά παίκτης είναι 17 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Μάλιστα, για να υπογράψει συμβόλαιο με τους “κυανόλευκους” πήρε και την Ελληνική υπηκοότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών υπέγραψε ο 17χρονος Μανώλης Ζαμπάζης ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού. Γεννημένος στον Καναδά στις 24-4-97 απέκτησε πρόσφατα μετά από συντονισμένες ενέργειες της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 την ελληνική υπηκοότητα.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: “Το όνειρο μου να παίξω ποδόσφαιρο σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα γίνεται πραγματικότητα. Ο Ηρακλής είναι ένας ιστορικός σύλλογος και εγώ είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου να πετύχει ο Ηρακλής τους στόχους του.

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Βρίσκομαι σε επαφές με τον ΓΣ για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Back to Top