Η Ουακάρ από την Λιβύη γράφει για τον Ηρακλή

Διαβάστε την έκθεση της Ουακάρ από την μακρινή Λιβύη που γράφει για τον Ηρακλή…

Junior Corner, Διάφορα

Λίγες ημέρες πριν το τέλος του μεγάλου διαγωνισμού της BlueArena, οι μικροί φίλοι της ομάδας, συνεχίζουν να στέλνουν τη δική τους έκθεση με αφορμή τον αγαπημένο τους Ηρακλή. 

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την έκθεση της Ουακάρ από τη Λιβύη:

“Είμαι η Ουακάρ και είμαι 12 χρονών και κατάγομαι από την Λιβύη, είμαι Ηρακλής από πιο μικρή.. Ο αδερφός μου είναι 19 χρονών με έχει πάρει μαζί του 2 φορές στο γήπεδο.. Αυτός δεν έχει χάσει αγώνα με των Ηρακλή, τώρα που έχουμε μετακομίσει στην Αθήνα μου λείπει ο Ηρακλής και μου έλειψε να βλέπω την λέξη ”ΗΡΑ” στους τοίχους του δρόμου.

Ο αδερφός μου κάνει συνέχεια εκρδομες απο την Αθήνα για θεσσαλονικη και αλλα εκτός για την ΗΡΑΚΛΑΡΑ, όσο και αν ζήτησα να με πάρει μαζί του ποτέ δεν με άφηνε γιατί με λέει είσαι μικρή ακόμα για εκδρομές, και όταν πηγαίνει θεσσαλονικη μένει στο ίδιο ξενοδοχείο με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, και έχει γίνει φίλος με των Χουαντερσον και του είπα αμα ανέβω μαζί του στη θεσσαλονικη να μου των γνωρίσει και έμενα.

Φέτος θέλω να δω την Ηρακλαρα πρωταθλήτρια επιτέλους για να είμαι περήφανη Ηρακλής μπροστά σε όλους τους συμμαθητές μου.. όλοι είναι Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοι και αεκ..

Και πολύ θα ήθελα όταν γυρίσω στην πατρίδα μου την Λιβύη να σηκώσω ψηλά την σημαία του Ηρακλή στην έρημο Σαχάρα και να φωνάξω δυνατά ”ΗΡΑΚΛΑΡΑ Σ ΆΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΒΥΗ ΘΑ ΤΟ ΠΩ”

Χιλια χρονια ΗΡΑΚΛΗΣ..”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top