Παρουσίασε τους πέντε πρώτους

Ευθύμης Κοθράς, Απόστολος Αποστολίδης, Θόδωρος Ονάσογλου, Σάββας Χρυσόπουλος και Ιωάννης Καραγκιολίδης οι πρώτοι πέντε παίκτες του Ηρακλή στο μπάσκετ…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι επικεφαλής τους τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, σήκωσαν μανίκια και έπιασαν για τα καλά δουλειά και ήδη προετοιμάζουν το ρόστερ ενόψει της επόμενης περιόδου. 

Η διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ, ανακοίνωσε τους πέντε πρώτους παίκτες που θα φορούν τη φανέλα του Ηρακλή τη νέα χρονιά.

Πρόκειται για τους: Ευθύμη Κοθρά, Απόστολο Αποστολίδη, Θόδωρο Ονάσογλου, Σάββα Χρυσόπουλο και Ιωάννη Καραγκιολίδη.

“Οι παίκτες είχαν μια πρώτη συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας κ. Κυρούδη και τον team manager κ. Σαμαρά και υπέγραψαν τα συμφωνητικά της νέας περιόδου”, αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου των “κυανόλευκων” και προσθέτει: “Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι πέντε συγκεκριμένοι αθλητές, είναι παιδιά που είτε αγωνίστηκαν στον Ηρακλή την περασμένη περίοδο ή φόρεσαν την φανέλα του Ημίθεου σε προηγούμενες περιόδους. Τους καλωσορίζουμε και πάλι και ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.
Ο σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, με επαφές με Έλληνες και κοινοτικούς παίκτες για την ενίσχυση του roster στις θέσεις 4 και 5, ενώ συνεχίζεται και η δουλειά για τους νεαρούς αθλητές των τμημάτων υποδομής με την επιστροφή του coach Δαμαλή από την Αμερική”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top