Εμφανίσεις made by… ΗΡΑΚΛΗΣ!!!

Ο Ηρακλής θα ντύνεται με ρούχα δικής του επιλογής, κατόπιν σχετικής συμφωνίας του Σπύρου Παπαθανασάκη με εργοστάσιο του Καναδά.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Παγκόσμια πρωτοτυπία από τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Κατόπιν πρωτοβουλίας του Σπύρου Παπαθανασάκη και σε συμφωνία με εργοστάσιο που εδρεύει στον Καναδά, ο Ηρακλής δημιουργεί την δική του σειρά εμφανίσεων.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, μία ομάδα προχωράει στην δημιουργία σειράς προϊόντων, που θα περιλαμβάνει ακόμη και τις επίσημες εμφανίσεις της πρώτης ομάδας.

Με απλά λόγια, ο Ηρακλής δεν θα ντύνεται φέτος από κάποια αθλητική εταιρία ένδυσης, όπως συνέβαινε εδώ και δεκαετίες, αλλά από μία δική του σειρά ρούχων που θα λανσάρει στην αγορά.

Τα οφέλη της συγκεκριμένης επένδυσης; Τεράστια. Και οικονομικά (χαμηλότερο κόστος παραγωγής, οπότε και χαμηλότερο κόστος αγοράς από τους οπαδούς) και από άποψης πρεστίζ. Ποιος δεν θα μπει στην διαδικασία να αγοράσει μία φανέλα που θα τη νιώθει δικιά του και θα γνωρίζει ότι όλο το ποσό θα καταλήξει στα ταμεία της ΠΑΕ και δεν θα μοιραστεί με κάποια αθλητική εταιρία;

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της εντυπωσιακής συμφωνίας.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top