Σε αναζήτηση φιλικού για τις 6 Σεπτέμβρη

Προτεραιότητα σε ομάδες από το εξωτερικό, όμως πρέπει να βρεθεί λύση και με το γήπεδο

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η προετοιμασία του Ηρακλή αναμένεται να ξεκινήσει και επίσημα από αύριο (21/7) ωστόσο οι άνθρωποι του βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου (κατά προτίμηση από το εξωτερικό) για την διεξαγωγή ενός φιλικού στις 6 Σεπτεμβρίου, οπότε και τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν διακοπή.

Μέχρι στιγμής οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί σε μία Ιταλική ομάδα η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, όπως κάτι ανάλογο έχει συμβεί και με τις Μποαβίστα (Πορτογαλία) και Ουτρέχτη (Ολλανδία) που βολεύονται με την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ωστόσο, για να οριστικοποιηθεί κάτι, ο Ηρακλής θα πρέπει να ξεπεράσει τον σκόπελο του γηπέδου. Η συμπεριφορά της διοίκησης Καυτανζογλείου, έχει εξοργίσει τους ανθρώπους των “κυανολεύκων” οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση εναλλακτικής λύσης, καθώς επισκέφθηκαν το γήπεδο της Ευκαρπίας και έχουν συνομιλήσει με μηχανικούς σχετικά με το τι χρειάζεται για να αποκτήσει το συγκεκριμένο γήπεδο τις αγωνιστικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να γίνει λειτουργικό.

Επίσης μέσα στην εβδομάδα θα εξεταστούν και άλλες γηπεδικές λύσεις, ενώ αναμένεται και ένα ραντεβού με τον πρόεδρο της διοίκησης του Καυτανζογλείου, Γιάννη Θεμελίδη, ο οποίος αυτό το διάστημα λείπει σε…διακοπές. Από την εξέλιξη της κουβέντας που θα γίνει, θα φανεί αν το Καυτανζόγλειο θα αποτελέσει την έδρα του Ηρακλή και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ή θα προτιμηθεί τελικά κάποια άλλη λύση από αυτές που εξετάζονται.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top