“Στον αέρα η πρώτη”

Οι οικονομικές απαιτήσεις της διοίκησης του Καυτανζογλείου βάζουν προς το παρόν φρένο στην διεξαγωγή της πρώτης προπόνησης, την Δευτέρα (21/7)

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μπορεί η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας να είχε οριστεί για το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας (21/7), όπως όμως τόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ηρακλή, Θεόδωρος Παπαδόπουλος μέχρι αυτή τη στιγμή, η συγκέντρωση βρίσκεται στον αέρα, εξαιτίας της αμετακίνητης θέσης της διοικούσας επιτροπής του Καυτανζογλείου, που ζητά την αποπληρωμή του χρέους που υπάρχει από την περσινή περίοδο για να επιτρέψει την διεξαγωγή της προπόνησης.

“Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Η Δευτέρα ήταν η ημέρα που θα θέλαμε να γίνει η πρώτη ανοικτή προπόνηση στο Καυτανζόγλειο, όμως κάτι τέτοιο ακόμη δεν είμαστε σε θέση να το ανακοινώσουμε, εξαιτίας της στάσης που κρατά η διοίκηση του Καυτανζογλείου. Σήμερα, έρχεται ο κ. Παπαθανασάκης, ο οποίος γνωρίζει το θέμα και ζητήσαμε την Τρίτη (22/7) να γίνει ένα ραντεβού ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα. Ωστόσο το Καυτανζόγλειο, ζητά πρώτα τα χρήματα και μετά την συνάντηση. Βρισκόμαστε δηλαδή μπροστά στην δυσάρεστη κατάσταση να μην μπορεί ο βασικός αιμοδότης του σταδίου εκτός από το κράτος να χρησιμοποιήσει το γήπεδο για την πρώτη προπόνηση”, τόνισε αρχικά στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και πρόσθεσε: “Ψάχνουμε και άλλες λύσεις για την πρώτη προπόνηση της ομάδας, όμως η Μίκρα, λόγω του ότι έχουν γίνει πολλές και καλές μεταγραφές και ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι μεγάλος, δεν είναι λειτουργική. Θα δούμε λοιπόν, πότε θα υπάρξει η ανακοίνωση”.

Σ’ ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει και θα γίνουν, ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος είπε: “Σαφέστατα οι μεταγραφές των Περόνε και Ρομάνο είναι ουσιαστικές και καλές για τον κόσμο. Με αυτές τις δύο κινήσεις, αλλά και τις υπόλοιπες που έγιναν και θα γίνουν, θα δημιουργηθεί ένα σύνολο ικανό, να επαναφέρει την ομάδα στην Σούπερλίγκα. Θεωρώ δε, δεδομένο ότι θα γίνουν κι άλλες κινήσεις, ενδεχομένως και μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν τον σχεδιασμό και αυτός συνεχίζεται κανονικά”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top