Με 100.000 ευρώ η Ευκαρπία γίνεται στολίδι

Ο Δημήτρης Βλάχος σχολιάζει την προκλητική στάση των διορισμένων μελών της επιτροπής του Καυτανζογλείου.

Είναι εξοργιστικό να διαβάζεις ότι τα μέλη της επιτροπής του Καυτανζογλείου, τα οποία διορίζονται ανάλογα με το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο, απαγορεύουν στον Ηρακλή να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Προβλέπουμε ότι σήμερα ή αύριο θα δοθεί λύση και η προπόνηση θα γίνει στο Καυτανζόλειο, ωστόσο θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά στον Ηρακλή αν αξίζει να συντηρούν αυτό το στάδιο και να γίνονται έρμαια των διαθέσεων διορισμένων υπαλλήλων. Το σημειώσαμε και χθες, το επαλαμβάνουμε και σήμερα.

Οι κυανόλευκοι, ο Σπύρος Παπαθανασακης δηλαδή, θα πρέπει να εξετάσει -έστω- την προοπτική μετακόμισης σε άλλο γήπεδο. Και η προφανής επιλογή είναι του Μακεδονικού.

Προφανώς θα πρέπει να δαπανηθούν χρήματα για να γίνει και πάλι γήπεδο που θα πληροί τις προδιαγραφές διεξαγωγής αγώνα της Football League.

Μηχανικοί δεν είμαστε, ωστόσο με 100.000 ευρώ, όσα είναι και τα χρήματα που διεκδικεί το Καυτανζόγλειο, είναι βέβαιο ότι αλλάζει άρδην η μορφή του γηπέδου που φιλοξένησε προ δεκαετίας τον Ηρακλή.

Και νομίζουμε ότι είναι προτιμότερο να δαπανηθούν προς αυτή την κατεύθυνση τα συγκεκριμένα χρήματα, παρά για να γίνει το γούστο των διορισμένων υπαλλήλων.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top