Κράτησε τρεις, πήρε άλλους δύο

Κοθράς, Χρυσόπουλος και Αποστολίδης επέκτειναν την συνεργασία τους, ενώ αποκτήθηκαν οι Ονάσογλου και Καραγκιολίδης

Ηρακλής, Μπάσκετ

Την επέκταση της συμφωνίας με τους Ευθύμη Κοθρά, Σάββα Χρυσόπουλο και Απόστολο Αποστολίδη ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και την απόκτηση δύο ακόμη καλαθοσφαιριστών.

Πρόκειται για τον Γιάννη Καραγκιολίδη, που επιστρέφει στον Ηρακλή μετά τη σεζόν 2011-12, αλλά και τον Θόδωρο Ονάσογλου.

Τέλος ανακοινώθηκε ότι η προετοιμασία του τμήματος θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου, την ίδια μέρα με την έναρξη των εγγραφών στις ακαδημίες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της επιτροπής έχει ως εξής:

“Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ Ηρακλής αποφάσισε την παραμονή στην αντρική ομάδα σαν προπονητή του Γιώργου Κυρούδη, επίσης ανανέωση τον συμβολαίων είχαμε για τον Ευθύμιο Κοθρά, Σάββα Χρυσόπουλο και Απόστολο Αποστολίδη. Νέες μεταγραφές της ομάδας είναι ο Θεόδωρος Ονάσογλου και ο Γιάννης Καραγκιολίδης.

Η ομάδα θα ξεκινήσει τη προετοιμασία της στις 18 Αυγούστου, την ίδια ημέρα(18 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα) ξεκινάνε και οι εγγραφές για τις ακαδημίες οι οποίες θα ξεκινήσουν προπονήσεις επίσημα το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στο κλειστό Ιβανώφειο γυμναστήριο. Τέλος να πούμε πως οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσουν από αρχές Αυγούστου”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top